ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Το ΣΟΚ της Καινούριου από τη μεταγραφή Ηλιάκη-Μουτσινά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όχι και στην καλύτερη της φάση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η ξανθιά παρουσιάστρια. Και αυτό παρά το γεγονός ότι έχει ήδη συμφωνήσει με το Epsilon για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο προκειμένου να αναλάβει τη ζώνη 7 – 10.

Πολλοί ήταν αυτοί που αιφνιδιάστηκαν από την επιστροφή Ηλιάκη – Μουτσινά στον ALPHA ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Καινούργιου σοκαρίστηκε.

Και αυτό γιατί όταν έγινε η τελική συζήτηση με τα στελέχη του καναλιού της είχε αναφερθεί πως ο σταθμός δεν σκοπεύει στη συγκεκριμένη ζώνη να βγάλει σχολιαστική εκπομπή αλλά θα προβάλλονται αρχικά Ελληνικές ταινίες και αργότερα νέα καθημερινή σειρά που θα έρθει από τον Alpha Κύπρου. Και εδώ λοιπόν έχει παιχτεί παρασκήνιο: Στις πρώτες συζητήσεις Μουτσινά – Alpha του έγινε βολιδοσκόπηση να κάνει το μεσημεριανό πρόγραμμα μαζί με την Καινούργιου ωστόσο ο Νικολάκης το απέρριψε κατηγορηματικά.

Την ίδια στιγμή πηγές από το κανάλι υποστηρίζουν πως δόθηκε τριπλή ευκαιρία στην Καινούργιου να φέρει αποτελέσματα στη συγκεκριμένη ζώνη (Την πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2014 με το «Καλοκαίρι Παντού» που παρουσιάζε με τον Σταματόπουλο, στη συνέχεια με το «Όλα παίζουν» και την σεζόν που τελείωσε με το «Λόγω Tivis») όμως όποια σύνθεση και αν δοκιμάστηκε απέτυχε…

Και σε αυτή την περίπτωση τα νούμερα της Nielsen είναι αδιάψευστος μάρτυρας και ταυτόχρονα ο τελικός κριτής. Βέβαια και η Κατερίνα έκανε σοβαρά λάθη…. Όπως στην αρχή της σεζόν που όταν δέχθηκε παρότρυνση να πλαισιωθεί από γνωστά πρόσωπα της μικρής οθόνης κρατώντας βέβαια η ίδια το ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας ακολούθησε την συμβουλή αυλικού με περουκίνι να έχει στην ομάδα της τελείως άγνωστα πρόσωπα στο τηλεοπτικό κοινό για να αναδειχθεί η ίδια.