Τηλεοπτική βόμβα: Εκτός από τον Λιάγκα, ποιοι άλλοι φεύγουν από το Πρωινό;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Φτάσαμε στο τέλος και για φέτος. Θα κρατηθώ, δεν θα συγκινηθώ. Να ευχαριστήσουμε όλους τους τηλεθεατές που στηρίζουν και στήριξαν αυτά τα έξι χρόνια αυτήν την προσπάθεια. Να ευχαριστήσω πολύ τη Φαίη. Ήταν και είναι εξαιρετική συνεργάτης, σύντροφος και παρουσιάστρια. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό. 50-50 είναι. Να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς… Είναι πολύ σημαντικό ένα πρόγραμμα να είναι στην κορυφή της προτίμησης. Θα τα πούμε τον Οκτώβριο κανονικά», είχε δηλώσει ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία εκπομπή «Πρωινό» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αλλά στο ραντεβού που έδωσε στους τηλεθεατές του για Οκτώβρη φαίνεται πως δεν θα είναι πιστός!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, ο παρουσιαστής της εκπομπής, φαίνεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 να απεμπλακεί από το «Πρωινό» τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να αξιοποιηθεί σε κάτι άλλο. Παράλληλα, πηγές από την πλευρά του καναλιού αναφέρουν ότι είναι ίσως η πρώτη φορά που το αίτημα του Γιώργου Λιάγκα να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη μπαίνει στο τραπέζι των συζητήσεων και εξετάζεται σοβαρά.

Μία τέτοια μεγάλη αλλαγή, όμως, θα μπορούσε να ληφθεί μόνο αν βρισκόταν ένα νέο μείγμα καθηκόντων για τον παρουσιαστή. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την παρουσίαση κάποιου καθημερινού τηλεπαιχνιδιού, αλλά και την πανηγυρική επιστροφή του «Voice». Τηλεπαιχνίδι για την ώρα δεν έχει βρεθεί, τα νέα για το μουσικό show, πάντως είναι θετικά.

Αυτή είναι μία από τις μεγάλες αλλαγές που μας περιμένουν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν για το «Πρωινό», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του marymary, ο Άρης Καβατζίκης και η Μαρία Ηλιάκη δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βρίσκονται από τον Οκτώβρη στην πρωινή παρέα της εκπομπής…

marymary