«Μπρούσκο»: Φινάλε με διπλό εντυπωσιακό επεισόδιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα ένας κύκλος κλείνει για το Μπρούσκο, με ένα διπλό, εντυπωσιακό επεισόδιο, με μυστικά που αποκαλύπτονται και καινούργιες ιστορίες που θα ανοίξουν και θα μας οδηγήσουν στον 4ο κύκλο της πολυαγαπημένης σειράς.

Με φόντο την παραδοσιακή γιορτή του Κλήδονα, που εορτάζεται απ’ άκρη σ’ άκρη στην Κρήτη, οι ήρωες ζουν συναρπαστικές στιγμές σε ένα μεγάλο γλέντι που κρύβει μυστικά και εκπλήξεις. Η Δάφνη πρωτοστατεί στη γιορτή, ενώ ο Σήφης βρίσκει επιτέλους την ευκαιρία να πλησιάσει ερωτικά την Άλκηστη.

Η Χρυσάνθη, τρομοκρατημένη και αηδιασμένη από την τελευταία ενέργεια του Πάτροκλου, τον αντιμετωπίζει για πρώτη φορά κατά πρόσωπο, αλλά η αντίδραση του είναι μοιραία και για τους δύο. Παράλληλα, ο Ροκάκης βάζει σε εφαρμογή την τελευταία πράξη του σχεδίου του και απαγάγει την Βασιλική, ενώ ο Μύρος επιτέλους εξομολογείται το μυστικό που τον στοιχειώνει στη Δάφνη.

Ο Ματθαίος αποφασίζει να αφήσει πίσω του όσα έχουν συμβεί και να μιλήσει για επανασύνδεση στην Αναστασία, αλλά ένας καινούργιος άντρας, ο Αλέξης, προλαβαίνει κάθε εξέλιξη και οδηγεί τις ζωές τους σε μια άλλη πορεία. Την επόμενη μέρα η κρουαζιέρα της Δάφνης με τον Διαμαντή ξεκινάει. Ωστόσο δεν ολοκληρώνεται όπως θα ήθελαν.

Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με μία απρόσμενη εξέλιξη καταμεσής του πελάγους. Την ίδια στιγμή, η γεώτρηση που γίνεται στο οινοποιείο των Γιαννακάκηδων γίνεται η αιτία για την αποκάλυψη ενός τρομερού μυστικού, που ανατρέπει τις ζωές του Αχιλλέα, της Μελίνας και του Σήφη. Οι εργάτες ανακαλύπτουν ένα πτώμα. Σοκαρισμένοι, σταματούν τις εργασίες, ενώ διπλά στο πτώμα υπάρχει το μενταγιόν της Μελίνας που γράφει «Μπρούσκο».

Πηγή: Mytv