Το συγκλονιστικό φινάλε του Μπρούσκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα συγκλονιστικό φινάλε ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι του Μπρούσκο ώστε να ολοκληρώσουν την τρίτη σεζόν της σειράς. 

Οι ανατροπές θα είναι καταιγιστικές σύμφωνα με το Mytv. Η Μελίνα με τον Αχιλλέα, αφού ξεπερνούν την κρίση στη σχέση τους, μετά την επιμονή εκείνου να πάει κόντρα στον Σήφη προτάσσοντας τον εγωισμό του, έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμη ένα πρόβλημα, που αφορά την υγεία της γυναίκας. Η τελευταία, όπως θα παρακολουθήσουμε, είναι συνεχώς νευρική, ενώ μέρα με τη μέρα δείχνει όλο και πιο αδύναμη. Δεν θέλει, όμως να αποκαλύψει τίποτα στον σύζυγο της.

Ωστόσο, οι συνεχείς ζαλάδες της τον κάνουν να αντιληφθεί πως κάτι συμβαίνει και έτσι της ζητά επίμονα να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πάσχει από κάτι, Στο μεταξύ, η μοναδική η οποία γνωρίζει τι συμβαίνει είναι η Βασιλική, που είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης της, οπότε η Μελίνα ξέρει πως δεν θα αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Εντούτοις, ο Αχιλλέας τηλεφωνεί στον γυναικολόγο της για να κάνει η Μελίνα κάποιες εξετάσεις, προκειμένου να σιγουρευτούν πως όλα βαίνουν καλώς μετά την πρόωρη γέννα της. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ανησυχία του ζευγαριού θα διαρκέσει. Άλλωστε, αυτή είναι μία από τις ιστορίες που «ανοίγουν» ξετυλίγοντας το κουβάρι των εξελίξεων, οι οποίες θα κορυφωθούν την ερχόμενη σεζόν, που αναμένεται να είναι πιο δυναμική και ανατρεπτική από ποτέ.

Ακόμη, αυτή η ιστορία πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο και στο μεγάλο φινάλε της σεζόν. Συγχρόνως, όμως, και π ζωή του Μηνά είναι σε κίνδυνο. Εκείνος που θα προσπαθήσει να του κάνει κακό δεν είναι άλλος από τον Ροκάκη, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να κάνει δική του τπ Βασιλική. Όλα ξεκινούν όταν η τελευταία γίνεται και πάλι ζευγάρι με τον Μηνά και οι δυο τους, ξεπερνώντας τα προβλήματα τους, αποφασίζουν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον γάμο τους με ένα παιδί. Ο Μηνάς, λοιπόν, επιστρέφει στο σπίτι της Βασιλικής, χωρίς όμως να γνωρίζει πως ο μανιακός δολοφόνος έχει γίνει η σκιά τους. Έτσι, μία μέρα, ενώ βρίσκεται μόνος του στο σπίτι, ο Ροκάκης μπαίνει μέσα και, με την πρώτη ευκαιρία του επιτίθεται, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Όμως, δεν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί το έργο του, καθώς, για καλή τύχη του Μηνά, κάποιος χτυπά την πόρτα τρέποντας σε φυγή-τον κακοποιό, που τρέμει μήπως τον πιάσουν και περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.