Μπρούσκο: Η απίστευτη ανατροπή λίγο πριν πέσει η αυλαία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην τελικά ευθεία για να πέσει η αυλαία της τρίτης σεζόν βρίσκεται το «Μπρούσκο». Το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται μια εβδομάδα πριν μπει ο Ιούλιος και οι ανατροπές που θα δούμε έως τότε είναι πολλές.

Ο Αχιλλέας το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του για τον Σήφη και την ενόχληση του για το ότι πρέπει να συνεργάζονται, καθιστώντας σαφές σε όλους πως αυτό πηγάζει από τη ζήλια που νιώθει για τον Κρητικό, καθώς πιστεύει πως ακόμη θέλει πίσω τη Μελίνα. Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία, προσπαθεί να τον πλήξει επαγγελματικά και, παρά τις προσπάθειες του Ματθαίου, του Νεκτάριου και της Μελίνας, μοιάζει να μην ακούει κανέναν καινά μην αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που θα προκαλέσουν οι κινήσεις του.

AdTech Ad

Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας, η Μελίνα και τα αδέρφια του ταξιδεύουν στα Χανιά, προκειμένου να συζητήσουν με τους Γιαννακάκηδες την επικείμενη συνεργασία τους με τους Ιταλούς. Η κατάσταση, όμως, ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Σήφη μυρίζει «μπαρούτι». Ο πρώτος δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρο του και τις ανασφάλειες του και επιτίθεται στον Κρητικό για τη σύζυγο του, με αποτέλεσμα να τιναχτεί η δουλειά με τους Ιταλούς στον αέρα. Αυτή η εξέλιξη, φυσικά, δεν ικανοποιεί κανέναν, πόσο μάλλον τον Σήφη με την Αναστασία, που είχαν ποντάρει πολλά σ' αυτό το επιχειρηματικό βήμα στη γείτονα χώρα. Ο Αχιλλέας, μάλιστα, αδιαφορώντας για όλους, καθώς και για τις παρακλήσεις της Μελίνας και των αδερφών του επιστρέφει στην Κύπρο.

Η κατάσταση, όμως ανάμεσα σε εκείνον και τη Μελίνα δεν είναι καλή. Η γυναίκα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον ηρεμήσει, να τον κάνει να σκεφτεί λογικά και να συνεργαστεί με τον Σήφη, ώστε να μη χαλάσει η δουλειά. Μάλιστα, προκειμένου να τον κάνει να υποχωρήσει, παίζει τον τελευταίο της χαρτί, χωρίς όμως να αναλογιστεί τις συνέπειες και την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Η ίδια εξομολογείται στον Αχιλλέα πως τη φέρνει σε δύσκολη θέση, καθώς σκέφτεται ακόμη και τον χωρισμό, από τη στιγμή που δεν ακούει τις συμβουλές της.

Ωστόσο, ο Αχιλλέας είναι πιο σκληρός από κάθε άλλη φορά. Η απάντηση του σοκάρει τη Μελίνα. Της λέει πως θέλει διαζύγιο. Τότε εκείνη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, ενώ παράλληλα αρχίζει να κοιτάει τι θα γίνει με τις κόρες της, αλλά και να ψάχνει για δουλειά, θα αντέξουν, όμως, ο ένας μακριά από τον άλλο; θα βάλουν τον εγωισμό τους πάνω από τον έρωτα και την αγάπη τους; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mytv, μέχρι το τέλος της σεζόν θα δούμε μεγάλες αλλαγές στη σειρά, αφού, όπως έχουμε γράψει ξανά, θα πρέπει να «ανοίξουν» νέες ιστορίες, για έναν πιο συναρπαστικό και ανατρεπτικό 4ο κύκλο.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr