Μαρία Μπεκατώρου: Θα παρουσιάσει κανονικά απόψε το YFSF!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά και τη νέα ανακοίνωση από ΠΟΕΣΥ και ΠΟΕΠΤΥΜ οι απεργιακές κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων συνεχίζονται μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη και στο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών υπάρχουν πολλές απουσίες, αλλαγές, αλλά και μεγάλες δυσκολίες.

Η Μαρία Μπεκατώρου, είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και χθες όπως και σήμερα δεν μπόρεσε να κάνει την πρωινή της εκπομπή στον ΑΝΤ1 "Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ" μετά την επέκταση της απεργίας, με αποτέλεσμα ο Νίκος Μουτσινάς να παρουσιάσει μαζί με την Μαρία Ηλιάκη το πρωινό. Όλα καλά μέχρι εδώ, μονάχα που το κύριο πρόβλημα τέθηκε για το βράδυ της Κυριακής, αφού η Μαρία Μπεκατώρου πρέπει ως κεντρική παρουσιάστρια να καλωσορίσει τους τηλεθεατές στο ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα "Your Face Sounds Familiar". Με την ξαφνική επέκταση της απεργίας στάθηκε αδύνατο να γίνει κάποια προετοιμασία για εσωτερική αντικατάσταση της παρουσιάστριας για την αποψινή βραδιά. Εξάλλου τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αφού το πρόβλημα θα ήταν και από την πλευρά των χορηγών του show.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT η Μαρία Μπεκατώρου βρισκόταν από νωρίς στα στούντιο KAPPA από όπου βγαίνει το show έχοντας τους ενδοιασμούς της, ωστόσο αποφάσισε πως θα παρουσιάσει κανονικά απόψε το "Your Face Sounds Familiar" εφόσον πρόκειται για πρόγραμμα που έχει σκοπό την ψυχαγωγία και όχι την ενημέρωση. Παρ' ολα αυτά με την απόφαση της κινδυνεύει υποστεί ποινή περνώντας από Πειθαρχικό Συμβούλιο και να διαγραφεί από την Ένωση.