Η απάντηση – προειδοποίηση του Epsilon στις επιθέσεις που δέχεται από τον Δημήτρη Μακαλιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα “επίθεση” κατά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon έκανε ο Δημήτρης Μακαλιάς, καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό Σου Κου. Ο ηθοποιός που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με το κανάλι, έπειτα από την αποχώρησή του, έδωσε τηλεοπτική συνέχεια στην κόντρα τους κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Μπεκατώρου. 

Με αφορμή τα όσα είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσα από την εκπομπή του, πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα και απάντησε, τονίζοντας πως “η συκοφαντική δυσφήμηση μιας εταιρείας διά του τύπου μπορεί να επιφέρει δικαστικές επιπτώσεις”. 

«Άκουσα σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Μπεκατώρου, τον κύριο Μακαλιά ο οποίος μιλούσε με κάποιες εκφράσεις για την δικαστική διαμάχη που έχει με το Espilon και έκανε διάφορα σχόλια. Θέλω να πω επειδή πράγματα που άπτονται της δικαιοσύνης, εγώ χαίρομαι όταν οι άνθρωποι δεν είναι συμβουλευμένοι σωστά από νομικούς συμβούλους, να γνωρίζουν ότι η διαπόμπευση και η αναφορά δικαστικών εκκρεμοτήτων διά του τύπου είναι μηνύσιμο και μπορεί ο οποιοσδήποτε με μια αγωγή την οποία θα καταθέσει γιατί γίνεται συκοφαντική δυσφήμηση σε μια εταιρεία διά του τύπου και μάλιστα από ένα σταθμό εθνικής εμβέλειας, η αναπαραγωγή του θέματος αυτού να επιφέρει πολλές άλλες επιπτώσεις που αφορούν την ελληνική δικαιοσύνη. Το Epsilon έχει νομική υπηρεσία, καλό θα είναι όταν βγαίνει ένα θέμα που αφορά την δικαιοσύνη και ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει, δεν έχει γίνει καν δικαστήριο, πριν βγει η οποιαδήποτε άποψη να καλούνται και οι δύο πλευρές. Η προσβολή μια εταιρείας διά του τύπου μπορεί να επιφέρει δικαστικές εκκρεμότητες και επιπτώσεις. Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν είναι δικαστήρια», είπε μεταξύ άλλων ο Μένιος Φουρθιώτης. 

Επειδή οι δημόσιες “επιθέσεις” που δέχεται το Epsilon από τον Δημήτρη Μακαλιά δεν έχουν τέλος, το κανάλι φαίνεται πως δε είναι διατεθειμένο να συνεχίσει να παρακολουθεί με… σταυρωμένα χέρια. Οι άνθρωποι του σταθμού φαίνεται πως θα κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες, σε περίπτωση που επαναληφθεί μια αντίστοιχη “επίθεση”. 

[g_youtube v="TfSOr4-kLCM"]