Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (12/03) το έπαθλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σήμερα στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε έναν ακόμη αγώνα για το έπαθλο.

Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν σε έναν στίβο που χρειάζεται αντοχή και δύναμη προκειμένου να πάρουν την νίκη που η κάθε ομάδα χρειάζεται για δικούς της λόγους.

Οι Διάσημοι μετά την αποχώρηση της Ξένιας, αλλά και τις διαδοχικές ήττες των τελευταίων ημερών δεν είναι σε καλή κατάσταση και χρειάζονται μια νίκη προκειμένου να ανέβει λίγο το ηθικό τους, αλλά και να μπει κάτι στο στομάχι τους εκτός από το λιγοστό ρύζι ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τα πράγματα στην παραλία των Μαχητών δεν έχουν αλλάξει και πολύ. Η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Γκότσης είναι ανεπιθύμητοι, με το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες μέρα με τη μέρα να γίνεται όλο και χειρότερο. Μια νίκη λοιπόν σήμερα θα είναι ότι καλύτερο για τις δυο ομάδες.

Πάμε τώρα στο κρίσιμο ερώτημα που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα. Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές (spoiler) η ομάδα που σήμερα φαίνεται να έχει το πάνω χέρι είναι οι Διάσημοι, αφού οι Μαχητές δυσκολεύονται πάρα πολύ. Δεν μπορούμε όμως ακόμη να μιλήσουμε με σιγουριά για την ομάδα που θα κερδίσει αφού είναι ακόμη νωρίς και ίσως αργότερα γίνει ανατροπή στις διαρροές (spoiler), για την οποία θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Να τονίσουμε ακόμη μια φορά ότι οι διαρροές (spoiler) δεν προέρχονται από καλά πληροφορημένες πηγές αλλά από φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

thepressroom.gr