ΕΛΛΑΔΑ: Ενστάσεις για τραγούδι(α) του Ελληνικού Τελικού;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με υπαινιγμούς για προβλήματα που έχουν προκύψει ή ίσως προκύψουν σε κάποιο ή κάποια από τα τραγούδια του Ελληνικού Τελικού, καταλήγει το νέο άρθρο του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr! Συγκεκριμένα η επίμαχη παράγραφος αναφέρει τα εξής:

«Βέβαια δεν αποκλείεται όταν δοθούν κι επίσημα τα τραγούδια στη δημοσιότητα να υπάρξουν… ενστάσεις που προς το παρόν έχουν υποβληθεί… ανεπίσημα.

Τέλος αν και επιθυμία της ΕΡΤ είναι η διαδικασία να διεξαχθεί ομαλά, εντούτοις αν υπάρξουν εξελίξεις που θα τινάξουν τον Ελληνικό Τελικό στον αέρα από… άλλους υπαίτιους ή αν ακόμα και διαπιστωθεί ότι τα τραγούδια δεν είναι… όπως πρέπει να είναι, τότε να θυμίσω ότι η δημόσια τηλεόραση έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ορθό για την αξιοπρεπή συμμετοχή της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision…!»

Το άρθρο επίσης αναφέρει πως η ΕΡΤ ζήτησε τελικά σαν εγγύηση το ποσό των 20,000 ευρώ από κάθε δισκογραφική εταιρεία. Οι εγγυητικές επιστολές πρέπει να παραδοθούν μέχρι την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου κι αμέσως μετά θα δημοσιοποιηθούν τα υποψήφια τραγούδια.

ogaegreece