Ελένη: Η αποκάλυψη για τον Γρηγόρη Γκουντάρα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια αποκάλυψη που αφορά τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη έγινε από τον δικηγόρο της παρουσιάστριας και μας άφησε άφωνους.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής φέτος τον χειμώνα, συνεχίζει να βρίσκεται στο μισθολόγιο της εκπομπής της Ελένης!

«Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, για τον οποίο έγινε και το σχόλιο (σ.σ. περί στημένης λεμονόκουπας από την Τόνια Ιακωβίδου), παραμένει στο μισθολόγιο της εκπομπής. Δεν πετάχτηκε. Εχει άλλη εργασία μέσα στον σταθμό. Κατά την εκτίμηση μου, ήταν τραγική τοποθέτηση αυτή της κυρίας Ιακωβίδου»

Μήπως τελικά το «διαζύγιο» ήταν απο κοινού επιλογή;

Το περίεργο καλοκαίρι του Γρηγόρη Γκουντάρα

Ο παρουσιαστής έμεινε σιωπηλός πάνω στο θέμα όλο το καλοκαίρι αν και συχνά βλέπαμε να στέλνει μηνλυματα προς διάφορες κατευθύνσεις. Δείτε τι έγραψε στο Instagram με την αρχή της νέας σεζόν:

"Άλλο ένα καλοκαίρι,έφτασε στο τέλος του αδέλφια...Νομίζω πως ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι για τους περισσότερους... Σίγουρα ήταν διδακτικό σε πολλά επίπεδα και σίγουρα μας έκανε σοφότερους... Στα ευχάριστα νέα του:η γυναίκα μου με ανέχτηκε για άλλη μια χρονιά, οι πιτσιρικάδες μας ξεπετάχτηκαν και εσείς με τα υπέροχα λόγια σας,που πολλές φορές ένιωθα πως τρυπώνατε στο μυαλό μου...
Καλό μήνα λοιπόν με υγεία,καλό Φθινόπωρο και όπως έχουμε ξαναπεί να είμαστε καλοί άνθρωποι και ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Άντε και καλό μας Σ/Κ".

Ποιος πήρε τη «θέση» του στο πάνελ της Ελένης

Στην ομάδα της Ελένης, όπως φαίνεται και στην επίσημη ανακοίνωση του Alpha, «κλείδωσαν» οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Τάσος Τεργιάκης και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Στα παιχνίδια μαζί της θα είναι ο Σπύρος Μαργαρίτης και ο Μάκης Πουνέντης, ενώ στη μαγειρική θα έχει τον Γιώργο Παπακώστα και Πέτρο Συρίγο.
Στην αρχισυνταξία θα είναι η Ελένη Γελαλή, στην οργάνωση παραγωγής ο Κεβόρκ Σαρκισιάν και στη σκηνοθεσία ο Άκης Μπαρμπουζάνης.