ΒΟΜΒΑ: Καταδικάστηκε για το «στιγμιαίο λάθος» και η σύζυγος του Πασχάλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποινή φυλάκισης επέβαλε το δικαστήριο στην σύζυγο του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη, λίγες ημέρες μετά την καταδίκη του ίδιου, για σκέλος της πολύκροτης υπόθεσης του «στιγμιαίου λάθους», όπως ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει την απόκτηση ενός εκτός γάμου παιδιού με την Ουρανία Τουτουντζή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του news247, η Αλίκη Αρβανιτίδη κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για δυσφήμιση και συκοφαντικής δυσφήμισης κατ’ εξακολούθηση. Στο δικαστήριο δεν παρέστη ούτε η ίδια, ούτε κάποιος εκπρόσωπός της, ενώ η καταδίκη της σε 15 μήνες φυλάκιση επήλθε ομόφωνα, μετά την εισαγγελική εισήγηση υπέρ της ενοχής της.

Η υπόθεση απασχόλησε την δικαιοσύνη, αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας, πριν από περίπου 11 χρόνια, όταν το τεστ πατρότητας έδειξε πως πατέρας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή ήταν ο Πασχάλης, κάτι που ο ίδιος και η σύζυγός του αμφισήτησαν, στρεφόμενοι, τόσο κατά της μητέρας, όσο και κατά του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου που έλαβε και εξέτασε το δείγμα.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν, τόσο η μητέρα, όσο και ο γενετιστής. Η κα. Τουτουντζή ανέφερε πως παρότι είχε γίνει πραγματογνωμοσύνη με δικαστική εντολή, η σύζυγος του τραγουδιστή βγήκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και ισχυρίστηκε ότι το τεστ έγινε με αδιαφανείς διαδικασίες και πως υπήρξε χρηματισμός του γενετιστή, ενώ ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο με ψεύδη από το ζευγάρι.