ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ: Έχω καταστραφεί οικονομικά – Έχασα και την…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Μύκονος ήταν το αγαπημένο νησί της Βάνας Μπάρμπα και αυτός ήταν ο λόγος που είχε κάνει επένδυση στο νησί.

Η ηθοποιός είχε τη δική της βίλα μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αποφάσισε να την αποχωριστεί με βαριά καρδιά.

Σύμφωνα με το Χάι, αυτό ήταν κάτι που της κόστισε αφού ήταν συναισθηματικά δεμένη με την βίλα της στο νησί.

«Τα τελευταία χρόνια έχω καταστραφεί οικονομικά. Πούλησα όλα μου τα ακίνητα και έχω κρατήσει μόνο το σπίτι που μένουμε τώρα με την Φαίδρα, και αυτό με τα χίλια ζόρια. Δεν φταίει κανείς, αλλά εγώ που ζούσα στον κόσμο της Nutella και πίστευα ότι τα χρήματα θα έρχονται από τον ουρανό.

Λοιπόν σταμάτησε να βρέχει ευρώ και καταστράφηκα. Έκανα πολλές εκπτώσεις στην δουλειά μου, μόνο και μόνο για να βγει το μεροκάματο», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Παρότι λόγω της οικονομικής κρίσης που χτύπησε τους περισσότερους ηθοποιούς, χρειάστηκε να πουλήσει τα δυο της σπίτια, μια απώλεια ήταν αυτή που της κόστισε περισσότερο. Αν και κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσει την βίλα στην. Μύκονο που με τόσο κόπο είχε αγοράσει, δεν τα κατάφερε.

Τα έξοδα της συγκεκριμένης υπερπολυτελούς κατοικίας ήταν αφόρητα, γι’ αυτό και η ηθοποιός αναγκάστηκε να την πουλήσει. «Θα ήθελα να ζήσω τα ίδια πράγματα, αλλά να τα διαχειριζόμουν με την ωριμότητα που έχω σήμερα. Δεν θα πουλούσα, για παράδειγμα, αυτό το υπέροχο σπίτι που διέθετα στο Santa Marina Και ας ήταν 800.000 δραχμές τα κοινόχρηστα του εξαμήνου! Θα έκανα, απλώς, ένα διαφορετικό οικονομικό κοντρόλ», εξομολογήθηκε πρόσφατα.

Όσος καιρός και αν περάσει η Βάνα ποτέ δεν θα μπορέσει να συνειδητοποιήσει πως το σπίτι που με τόσο αγώνα κατάφερε να δημιουργήσει πλέον δεν της ανήκει. Κάθε φορά που επισκέπτεται με την κόρη της Φαίδρα το «νησί των ανέμων», νιώθει ένα σφίξιμο στην καρδιά και οι αναμνήσεις που έζησε μέσα στη βίλα ή στον επίγειο παράδεισο της όπως την αποκαλούσε, στοίχε «όνου ν το μυαλό της.

Ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει τα λαμπερά πάρτι και τις δόξες που γνώρισε αυτό το σπίτι όσο βρισκόταν στα δικά της χέρια. Στη σκέψη πως στους τοίχους αυτούς μέχρι σήμερα αντηχούν τα παιδικά κλάματα και τα γέλια της κόρης της Φαίδρας λυγίζει.

Ενώ ονειρευόταν να περάσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής της, όταν αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. «Πηγαίνω πλέον στο Santa Marina και ακόμη με πονάει… Δεν είναι εύκολο να φύγουν οι μνήμες.

Εκεί βρίσκεται ένα κομμάτι της ζωής μου. Ήταν ένα σπίτι ανοιχτό σε όλους, γιατί μου αρέσει αυτά που έχω να τα μοιράζομαι με αυτούς που νοιάζομαι και αγαπώ. Την τελευταία φορά που έκανα πάρτι εκεί ήταν όταν η Φαίδρα-Θεοδώρα έγινε 40 ημερών!»,

Πηγή: gossip-tv