ΣΟΚ: Όγκος στα νεφρά για γνωστό ηθοποιό του ΑΝΤ1

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τον όγκο στα νεφρά μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο γνωστός ηθοποιός περιγράφοντας τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε. Το συμβάν τον έκανε να ωριμάσει πιο γρήγορα και να βάλει σε προτεραιότητα τα σημαντικά της ζωής του. Πλέον χωρίς φόβο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για το περιστατικό.

«Είχα όγκο στα νεφρά. Ήταν ένα πρόβλημα που έτυχε στα δέκα μου και με τη δύναμη ψυχής, και τη βοήθεια των γύρω μου ξεπεράστηκε. Πλέον το λέω. Στην αρχή δεν ήξερα αν ήταν κάτι που έπρεπε να μοιραστώ. Το λέω με άνεση για να δείξω μέσα από το δικό μου σοβαρό περιστατικό υγείας ότι από όλα μπορούμε να βγούμε νικητές. Άλλαξε τη ζωή μου και με ωρίμασε νωρίς,γιατί τα δέκα είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία».

Καταλαβαίνεις τι συμβαίνει εκείνη την ώρα όταν είσαι δέκα ετών;

Καταλαβαίνεις. Έχεις την αίσθηση που βρίσκεσαι. Βλέπεις νοσοκομεία γιατρούς, εξετάσεις, εγχειρήσεις κτλπ. Με κάποιο μαγικό τρόπο, με κάποια δύναμη, νιώθεις ότι κάποιος σε κρατάει από το χέρι και προχωράς προς την κατεύθυνση που πρέπει. Νιώθω ευλογημένος που μου έτυχε. Αυτό το λέω πάντα, γιατί βάζεις από νωρίς κάποιες άλλες προτεραιότητες. Κατανέμεις σε κατηγορίες αυτά που έχουν σημαντική αξία και αυτά που έρχονται δεύτερα.

Πρόκειται για τον τηλεοπτικό Πάρη της σειράς του ΑΝΤ1 «Τα Πέντε Κλειδιά». Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους έκανε το ξεκίνημα του στην Κυπριακή τηλεοπτική παραγωγή του Sigma TV «Άσπρα Μπαλόνια», και στα «Kυπριώτικα Σκετς» στο ΡΙΚ1.

[g_youtube v="gic6pM5s9ik"]

Πηγή: nassosblog