Η Ελένη Μενεγάκη όπως δεν την έχετε ξαναδεί – Με σακούλες στην λαϊκή για ψώνια…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


“Δεν το συζητώ και δεν το διαπραγματεύομαι με κανέναν, “βασίλισσα” στην κουζίνα μου είμαι μόνο εγώ! Μου αρέσει να μαγειρεύω για όλους μας και εννοείται ότι από τη μέρα που έγινα μητέρα φροντίζω η ποιότητα των τροφών να είναι η καλύτερη”, έχει δηλώσει στο παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη, που ο φακός του Youweekly.gr την “τσάκωσε” στη βιολογική Λαϊκή αγορά που γίνεται κάθε Δευτέρα στην Κηφισιά.

menegaki_laiki_01

Υπέρλαμπρη, εμφανώς αδυνατισμένη και πραγματικά στα καλύτερά της, η παρουσιάστρια, που έχει γίνει εξπέρ στα βιολογικά προϊόντα από την Άνδρο, μόλις έγινε αντιληπτή από τους βιοκαλλιεργητές εκείνοι, όπως ήταν αναμενόμενο, “σφάχτηκαν” μεταξύ τους για να την εξυπηρετήσουν, προσφέροντάς της δώρα και σακούλες με τη σοδειά τους. “Είναι η Ελένη μας! Απαιτητική όσο λίγες αλλά δεν διαφέρει με τις υπόλοιπες γυναίκες όταν ψωνίζει. Προτιμά τα βιολογικά προϊόντα, τα οποία πάντα δοκιμάζει πριν τα αγοράσει. Συνήθως έρχεται με τη μητέρα της, την κυρία Ζέτα”, μας δήλωσε ένας από αυτούς.

Είναι γεγονός ότι η Ελένη Μενεγάκη, φύσει ανήσυχο πνεύμα, κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας της στην τηλεόραση έχει εντρυφήσει πλέον σε θέματα διατροφής και κουζίνας, φιλοξενώντας αλλά και δουλεύοντας με τους καλύτερους διατροφολόγους και σεφ.

menegaki_laiki_02

Πηγή: youweekly.gr