Αποκάλυψη για την Αλίκη: «Ήρθα να προσευχηθώ για σένα αλλά είδα ότι εγώ πέθανα κι εσύ ζεις»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε πασίγνωστος ηθοποιός μιλώντας για όλα όσα έχει κρατήσει από τις σχέσεις που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Έλλη Λαμπέτη.

«Η Λαμπέτη είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που θα μπορούσε να το πιάσει κανείς. Τη λάτρευα, τη θαύμαζα. Ήταν καλή, σπουδαία και η σχέση της με το κοινό ήταν απίστευτη. Έπαιρνα μαθήματα γιατί ήμουν μικρός. Στο σπίτι της έμαθα ότι η μητέρα μου είχε χαθεί και μου είπε ότι «από εδώ και εμπρός θα είμαι η μανούλα σου». Όταν κάναμε παραστάσεις έκανε ήδη ακτινοβολίες, μετά από ένα χρόνο πέθανε. Με την Αλίκη αισθάνομαι ότι το πράγμα ξεκίνησε αρκετά επιφανειακά, δηλαδή εγώ ερχόμουν από τα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά» και η Αλίκη ήταν η «εθνική σταρ», είχε να κάνει κανείς με μια συνεύρεση επαγγελματικά σωστή. Σιγά σιγά μέσα στην περιοδεία ανακάλυψα πλευρές της Αλίκης που δεν τις περίμενα με τίποτα», λέει ο Κώστας Αρζόγλου στην εφημερίδα Καρφί και συνεχίζει:

«Όλος ο κόσμος μιλάει για μια Αλίκη που έχει εμπορευθεί τα πάντα, ότι κάνει ωραίες παραγωγές, ότι είναι ταλέντο εμπόρου, ότι εμπορεύθηκε ακόμα και την ηλικία της. Δεν είναι μόνο έτσι, είναι και έτσι. Είχε μία μπέσα προς τους φίλους της, ήταν μπεσαλού και ανοιχτή, ευθύς. Σε αυτούς που δεν ήταν φίλη μπορεί να ήταν η χειρότερη κακιά», λέει και αποκαλύπτει:

«Είχε μία μεταφυσική διάθεση η Αλίκη. Κάποια στιγμή πήγαμε στη Χίο σε μία βυζαντινή Μονή οι δυο μας και είχα ήδη αρχίσει να παρουσιάζω κάτι προβλήματα ισορροπίας στον εγκέφαλο, στο περπάτημα κλπ και μου λέει η Αλίκη «εγώ θα καθίσω», εγώ ήθελα να καπνίσω και βγήκα έξω από την εκκλησία. Όταν βγήκε η Αλίκη μου λέει «να σου πω εγώ ήρθα εδώ να προσευχηθώ για σένα αλλά είδα ότι εγώ πέθανα και εσύ ζεις.». Αυτή η διαίσθηση της Αλίκης νομίζω ότι έχει σχέση με αυτό που νομίζει ο κόσμος ως εμπορικότητα. Δεν θα μπορούσε να γίνει κανείς «εθνική σταρ» χωρίς αυτή τη διαίσθηση. Και άλλοι έχουν προσπαθήσει αλλά δεν έχουν αυτή την ειδική ποιότητα να βλέπεις τι συμβαίνει πίσω από το κεφάλι σου»