“Ο ένας κολλητός μου έγινε άντρας μου κι ο άλλος κουμπάρος μου”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Παυλίνα Μαυρή μίλησε στο Down Town Κύπρου για τον σύζυγό της και τον γάμο τους.

Αν μη τι άλλο, κατάφερες να γνωρίσεις τον Βασίλη, τον μετέπειτα σύζυγό σου. Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ξεχώρισες σ’ εκείνον;

Την ειλικρίνειά του. Μόνο που τον κοίταζες στα μάτια, καταλάβαινες τι ήθελε να σου πει. Με τον Βασίλη ήμασταν δυο πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Η μητέρα μου, μου έλεγε: «Αφού τον αγαπάς, γιατί δεν προχωρείς;». Και της απαντούσα πως είναι απλώς ο κολλητός μου. Τελικά, μετά από 7-8 μήνες φιλίας, αποφάσισα να κάνω την πρώτη κίνηση. Έτσι, ο ένας κολλητός μου έγινε ο άντρας μου και ο άλλος μου κολλητός έγινε ο κουμπάρος μας.

Σε ποια φάση συνειδητοποίησες ότι με αυτόν τον άντρα θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου παραπέρα;

Η σχέση μας είχε πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα. Κάθε φορά που χωρίζαμε, ένιωθα ότι έχανα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εντέλει, όλα πήραν τη φυσική τους πορεία. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.

Πώς πήρατε την απόφαση να παντρευτείτε πριν από δύο χρόνια, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης και δύο παιδιά;

Θέλαμε με το γάμο να κλείσουμε το κεφάλαιο που ολοκληρώνει ουσιαστικά μια οικογένεια και παράλληλα να δώσουμε χαρά στους δικούς μας, έστω και αν δεν ακολουθήσαμε τη συνηθισμένη σειρά.

Ο σύζυγός σου είναι άνετος με τις ερωτικές σου σκηνές, οι οποίες με το πέρασμα των χρόνων έγιναν πιο τολμηρές;

Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά (γέλια). Υπάρχει κανένας σύζυγος που θα ήταν άνετος; Πολλές φορές μπαίνω στη θέση του και λέω πως αν εκείνος ήταν ηθοποιός, ούτε εγώ θα μπορούσα να παρακολουθήσω τις ερωτικές του σκηνές στην τηλεόραση. Έτσι και ο Βασίλης. Προσπαθεί να τις αποφεύγει.