ΒΟΜΒΑ: Χώρισε γνωστό ζευγάρι της Showboz

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι δύσκολο να συντηρήσεις μια υπεραστική σχέση. Πόσο μάλλον όταν ο «καλός» σου είναι διάσημος μπασκετμπολίστας και η μανούλα του δεν μένει μόνο στις οικογενειακές υποχρεώσεις της αλλά λειτουργεί και ώς μαμα-ger στην προσωπική ζωή του. Τραγική ειρωνεία; Η δυο τους χώρισαν ανήμερα των γενεθλίων του αθλητή.

Αναφερόμαστε στην Ελληνίδα αθλητικογράφο, Χριστίνα Σκέντζιου και τον Ιταλό ΝΒΑερ, Ντανίλο Γκαλινάρι οι οποίοι όπως έχουμε αποκαλύψει επανειλημμένα μέσω του blog μας διατηρούσαν χρόνια δεσμό χωρίς να προκαλέσουν τα media με τη συμπεριφορά τους.

Η Χριστίνα συνεργάστηκε φέτος για ακόμα μία φορά με την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ιταλίας και βρέθηκε για μεγάλο διάστημα στην Ιταλία. Οι δυο τους αντιμετωπίζουν προβλήματα καιρό τώρα λόγω της μόνιμης εγκατάστασης της Σκέντζιου στην Ελλάδα και το ενδιαφέρον για την καριέρα της όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας. Η συμπεριφορά αυτή είχε εξοργίσει τον Ιταλό σούπερ σταρ τη στιγμή που η εντυπωσιακή Χριστίνα απομακρυνόταν όλο και περισσότερο από το…οικογενειακό περιβάλλον του Ιταλού που φαίνεται να ευθύνεται για το χωρισμό. Φίλοι του ζευγαριού προσπαθούν να τους φέρουν και πάλι κοντά αλλά δυστυχώς όλες οι προσπάθειες είναι άκαρπες. Η Χριστίνα φαίνεται να είναι ανένδοτη στην απόφασή της και προφανώς κάτι περισσότερο θα ξέρει…

Το Χριστινάκι λοιπόν είναι ελεύθερο και περνάει καλά με τους φίλους της παρά το γεγονός ότι κάποιοι έλεγαν ότι η αθλητικογράφος έχει κάτι άλλο στη ζωή της, οι φίλοι της το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Θέλει… μαγκιά να φύγεις από μία τέτοια σχέση και το κορίτσι μας την έχει… Καιρός να επιστρέψει στους… εγχώριους μετά τις μακροχρόνιες σχέσεις της με ξένους.

Πηγή: nassosblog