ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τα κλάματα της Αθηνάς και το κλείσιμο του δρόμου του νεκροταφείου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Αθηνά Παντελίδη συμμετείχε με τον τρόπο της στην γιορτή του νεκρού γιού της. Στο πρόσωπο της; Ζωγραφισμένη μια χαρμολύπη. Απο τη μία εκατοντάδες θαυμαστές του παιδιού της στην γειτονιά που μεγάλωσε κι απο την άλλη εκείνος… να είναι ψηλά. Στον ουρανό. Εκεί που η μάνα έστειλε το δικό της μπαλόνι γράφοντας  »Αστερι μου,Σ’αγαπω».

Συνεργάτης του blog μας περιγράφει: » Η Αθηνα στεκόταν αμίλητη αξιοπρεπεστατη,παρα τον μεγαλο της πονο.Δεχοταν τα φιλια και τα λογια αγαπης προς το παιδι της, απο ολο τον κοσμο. Εκατσε σε ολη τη διαρκεια της «γιορτης» με βουρκωμενα ματια.

Κάποιες φορες σαστισμενη,κοιτουσε και δεν πίστευε τους εκατονταδες ανθρωπους που ηταν εκει για το παιδι της. Ηταν η πρωτη φορά που μόνη μονη της, σηκωθηκε, κοιταξε τον ουρανο,και δακρυσμενη αφησε ενα κατακοκκινο μπαλονι.  

Η ιδια ειχε παραγγειλει γλυκα, και μια συγγενης τους-νομιζω κουνιαδα-σηκωθηκε και μοιραζε γλυκα σε ολον τον κοσμο.»Γιορταζε» το παιδι της….κι ας μην ηταν εκει…κι ομως ηταν.Οταν εμαθε οτι γυρω στα 500 ατομα με αυτοκινητοπομπη και τερμα στα ηχεια Παντελη πηγαιναν εξω απο το κοιμητηριο να του τραγουδησουν,τοτε μονο λυγισε και ξεσπασε σε κλαματα.Ηταν μια τοσο ιδιαιτερη βραδια.Η «Γιορτη» του Παντελη».

Δείτε τo Βίντεο:

{youtube}RDSOKpZtqAU{/youtube