Η σοβαρή κρίση στη σχέση Δρούζα – Λάλα: Η αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


12 χρόνια μετράει η σχέση της Άννας Δρούζα και του Θανάση Λάλα.

Και μέσα στα χρόνια αυτά και τα σκαμπάνεβάσματα έχει και τις καλές στιγμές και τις δύσκολες. Μάλιστα, το ζευγάρι ανήκει στις περιπτώσεις εκείνες, που δεν απασχολούν τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, τα όσα αποκάλυψε ο Λάλας στη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, για τη σχέση του με την παρουσιάστρια, σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο γνωστός δημοσιογράφος για πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά για τη σχέση τους, και κατάφερε να "αναψει" φωτιές, αφού εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε ότι περνούν σοβαρή κρίση. Ίσως και να έχουν χωρίσει. Αν και όπως εξήγησε, μέσα στα 12 χρόνια που είναι μαζί, ουκ ολίγες φορές έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί.

"Με την Άννα πηγαινοερχόμαστε συνεχώς. Θυμώνουμε, φεύγουμε, πάμε μια βόλτα, επιστρέφουμε και πάλι από την αρχή. Είμαστε το ανέκδοτο της παρέας μας. Και αιώνια να χωρίσω με την Άννα, και να μην τη συναντήσω ξανά, και άλλη γυναίκα να γνωρίσω κι εκείνη άλλον άντρα, η σχέση μας δεν θα αλλάξει ποτέ. Είμαστε 12 χρόνια μαζί, ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Με την Άννα δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε άλλωστε, είμαστε ενωμένοι ακραία. Αλλά ακόμη και αν είχα χωρίσει με την Άννα, δεν θα σας το έλεγα ποτέ. Και ξέρεις γιατί; Πρώτα πρώτα, δεν μου αρέσει οι ιδιωτικές υποθέσεις να γίνονται δημόσιες και να απασχολούμε με αυτόν τον βλακώδη τρόπο τον κόσμο που αγωνιά για άλλα πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα. Μετά είναι και οι φίλοι μας. Οι φίλοι μας μάς έχουν δει είκοσι επτά φορές να χωρίζουμε και άλλες τόσες να τα ξαναβρίσκουμε, οπότε η όποια δήλωση περί χωρισμού θα ήταν εκ μέρους μου γελοία. Την ίδια στιγμή που μπορεί να έρθεις εδώ και να σου πω «χώρισα με την Άννα», μέχρι να δημοσιευτεί η συνέντευξη μπορεί να είμαι ξανά με την Άννα. Άσ’ τα, είμαστε από μόνοι μας άλλη διάσταση".

womenonly