Η έκρηξη της Ζέτας Θεοδωροπούλου μετά το “κράξιμο” που έφαγε για το στέμμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έξαλλη η διάσημη νιόπαντρη καλλονή που δεν άντεξε και ξέσπασε μέσω Instagram απαντώντας με τον δικό της τρόπο σε όσα άκουσε τις τελευταίες μέρες.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου παντρεύτηκε πρόσφατα τον έρωτα της ζωής της, διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και μάλιστα έδωσε η ίδια πολλές φωτογραφίες εκείνης της ημέρας στη δημοσιότητα.

Έλα όμως που ο κόσμος αντέδρασε και άνοιξε το στοματάκι του σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τη χλιδή και ιδιαίτερα το στέμμα που επέλεξε να φορέσει για τη "στέψη".

Tα "πήρε κρανίο" η νιόπαντρη κυρία Ταχτσίδη και αποφάσισε να απαντήσει με ανάρτηση στο Instagram απαντώντας στους απανταχού "ζηλιάρηδες" με το... γάντι.

"Επειδή έγινε ένας ντόρος για το στέμμα μου, απο τις λίγες φορές που απαντώ και ασχολούμαι, θέλω να πω πως κάθε νύφη παρουσιάζεται στον γάμο της όπως νιώθει..
Και εμένα ο άντρας μου δε με κάνει να νιώθω λιγότερο από βασίλισσα.
Εύχομαι στην καθεμία γυναίκα της γης, ό,τι έχει ονειρευτεί από μικρή, να βρεθεί κάποιος να της εκπληρώσει το όνειρο, όπως εμένα! Εγώ το υποστήριξα και αν γινόταν θα πέρναγα και κάτω από σπαθιά. Ευχαριστώ τους καλοπροαίρετους για τις ευχές και την αγάπη σας και περισσότερο ακόμη τους κακοπροαίρετους που έβγαλαν ζήλια και κακία, γιατί μας δίνουν ακόμη περισσότερη αξία
Τα φιλιά μου και την αγάπη μου"