ΒΟΜΒΑ: Αυτός είναι ο λόγος που ο Λιάγκας θέλει να «χωρίσει» από την Φαίη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλά λέγονται πολλά ακούγονται. Εμείς σας τα γράψαμε για τον Γιώργο. Και όσα λέει σε κάμερες και δημοσιογράφους… δεν είναι τίποτε άλλο απο ρίψεις μπαλακίων προς την διοίκηση. Απο την μία δεν θέλει πρωϊνο κι απο την άλλη βλέπει ότι με τον προγραμματισμό του καναλιού η φιγούρα του δεν θα είναι πουθενά στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Και όλο αυτό τον προβληματίζει. Ακόμη δεν είναι τίποτε σίγουρο. Το σενάριο του χωρισμού απο την Φαίη… του τηλεοπτικού χωρισμού… είναι ζωντανό.
 
Ο Λιαγκας ήθελε να την κάνει με ελαφρά από το Πρωινό όμως ο Καλημέρης τον ήθελε εκεί, στη θέση του για μια ακόμα χρονιά, όπως άλλωστε ορίζει ένας όρος απο το συμβόλαιό του. Και ακούω ότι ο Τζώννης είναι έτοιμος να τον ενεργοποιήσει και τότε ο Λιάγκας να υποχρεωθεί να συμφωνήσει.
 
Ακούω επίσης ότι ο Λιάγκας αν το δεχτεί τελικώς θα προχωρήσει με την προϋπόθεση να παρουσιάσει και ένα σόου. Ο ίδιος δεν θέλει άλλο να κράζει-αν και το γούσταρε πολύ- αλλά όλη η ένταση του ζωντανού καθημερινού δεν του λέει κάτι πια. Και όσο και αν κάποιοι το διαψεύδουν, το Πρωινό του έκανε κακό στη σχέση του με τη Φαίη. Και επειδή ο Γιώργος βάζει πάνω από όλα την οικογένεια, ήθελε να «χωρίσει» τηλεοπτικά από την γυναίκα του.
 
Πηγή: Nassosblog