Ελένη Πετρουλάκη: Αγνώριστη από τις πλαστικές στο Bravo Ρούλα (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πώς εμφανίστηκε η Ελένη Πετρουλάκη στο Bravo Ρούλα και τι διαφήμιση έκανε για το νέο της προϊόν στο fitlab;

Πολλά χρόνια είχε η Ελένη Πετρουλάκη να εμφανιστεί στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι οτι στο Bravo Ρούλα δύσκολα την αναγνώριζε κανείς.

Με μάτια τραβηγμένα από τις πλαστικές βγήκε η Ελένη Πετρουλάκη στο Bravo Ρούλα και το αποτέλεσμα δεν έμεινε ασχολίαστο.

Βλέφαρα «τσίτα» από τη βλεφαροπλαστική και φρύδια σηκωμένα, που όμως διέφεραν το ένα από το άλλο, πρόδιδαν τις επεμβάσεις στο πρόσωπο της Ελένης Πετρουλάκη.

Μπότοξ και ενέσεις σε καθημερινή διάταξη, καθώς η ομορφιά για να διατηρηθεί έχει κόστος και στα στέκια της Γλυφάδας αυτό είναι καλά γνωστό.

Η Ελένη Πετρουλάκη δεν δίστασε να αποκαλύψει οτι μετά την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της πέρασε κατάθλιψη.

«Όταν γεννήθηκαν οι δίδυμες πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη που κράτησε γύρω στους 3 μήνες. Έκλαιγα συνέχεια. Η πλέον όμως, δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, ήταν μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, όπου 4 μήνες μετά τη γέννα παρουσιάστηκε μια επιλοκή, τόσο σοβαρή, που κινδύνευσε πραγματικά η ζωή μου. Εκεί τρόμαξα και το μόνο που σκεφτόμουν, ήταν τι θα απογίνουν τα παιδιά μου.»

Για την κρίση του γάμου της με τον Ίλια Ίβιτς, η Ελένη Πετρουλάκη έχει δηλώσει:

«Όποιος είναι χρόνια με έναν άνθρωπο και λέει ότι δεν έχει τσακωθεί ποτέ… λέει ψέματα! Από 40 κύματα περνά η σχέση. Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει τέλειος γάμος και τέλεια οικογένεια. Όλοι τραβάμε κουπί! Το πιο εύκολο πράγμα είναι να χωρίσεις, αλλά όταν έχεις παιδιά και οικογένεια πρέπει να το παλέψεις. Είναι δύσκολο να βρεις χρόνο για τη σχέση σου όταν έχεις παιδιά, γιατί ακόμα και ένα ταξίδι να θέλεις να πας πρέπει να το οργανώσεις πολύ πιο νωρίς. Με τον Ίλια συναντιόμαστε τα… βράδια όταν οι μικρές κοιμούνται.»

Σημειώνεται οτι στο παρελθόν έχουν γραφεί πολλά για ξύλο του Ίλια Ίβιτς, νοσοκομεία και μηνύσεις, κάτι για το οποίο έχει κυνηγηθεί ο Δημήτρης Παπανώτας και έχει δικαιωθεί στο δικαστήριο.

Η Ελένη Πετρουλάκη τα έχει αφήσει όλα πίσω της και έχει πια μόνο καλά λόγια για τον Ίβιτς: «Είναι ήρωας» είπε στη Ρούλα Κορομηλά για τον σύζυγο της.

Η Ελένη Πετρουλάκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο της προϊόν, που είναι διαθέσιμο μέσα από το fitlab.gr.

Πρόκειται για μία κρέμα λιποδιάλυσης για άνδρες και γυναίκες που διατίθεται από την ιστοσελίδα της Ελένης Πετρουλάκη fitlab.gr.

Σημειώνεται οτι το fitlab «έπεσε» λίγο μετά την εκπομπή, καθώς δέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες που ήθελαν να δοκιμάσουν το προϊόν της Ελένης.

Δείτε την Ελένη Πετρουλάκη όπως εμφανίστηκε στο Bravo Ρούλα μετά τις πλαστικές:

eleni-petroulaki-bravo-roula

Πηγή: fimes.gr