Γνωστή ηθοποιός συγκλονίζει: Είχα έναν τραγικό τοκετό. Τον έχασα 10 φορές!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κατάθεση ψυχής έκανε στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Νένα Χρονοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε με την περιπέτεια υγείας του γιου της Χρήστου που αναγκάστηκε να τον φέρει στη ζωή πρόωρα…

Γέννησε πρόωρα: "Έφερα δυστυχία και πόνο στο παιδί μου!"

«Αυτό που συγκλόνισε τον κόσμο είναι η ατυχία που με συνόδευσε όλα αυτά τα 13 χρόνια. Άτυχη στιγμή ήταν ο πρόωρος τοκετός που είχα και δικιά μου και του παιδιού μου… Είχα ένα τραγικό τοκετό. Έφερα δυστυχία και πόνο στο παιδί μου«, δήλωσε η Νένα Χρονοπούλου και συμπλήρωσε: «Ήθελα τόσο πολύ να γίνω μητέρα και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έφερα δυστυχία και πόνο στον άνθρωπο μου, στο παιδί μου και εκεί δεν μπορείς να κάνεις πίσω, τελειώνουν όλα. Και είπα πως το έκανα αυτό, ήμουν τόσο εγωίστρια που ήθελα να γίνω μάνα και κανένας δεν μας έχει ενημερώσει ότι υπάρχει και αυτή η πιθανότητα!».

Γέννησε πρόωρα: "Έφερα δυστυχία και πόνο στο παιδί μου!"

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που η Νένα Χρονοπούλου συγκλονίζει μέσα από τις αποκαλύψεις που κάνει για εκείνη τη δύσκολη περίοδο: «Όταν προσευχόμουν να γίνω μητέρα, μιας και το παιδί μου το απέκτησα με εξωσωματική γονιμοποίηση, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα μπορούσα να περάσω το κατώφλι της προωρότητας. Βλέπεις, κανένας γιατρός ποτέ δεν έχει πει δημόσια τα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να βιώσει ένα παιδί μέσα στη θερμοκοιτίδα. Όλοι πιστεύουμε ότι μπαίνει εκεί μόνο για να μεγαλώσει. Όχι, μόνο έτσι δεν είναι.

Η θερμοκοιτίδα σημαίνει «εντατική» με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται. Ζήσαμε στιγμές πόνου, οι οποίες δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Τον έχασα 10 φορές και οι γιατροί άλλες τόσες μου τον έφεραν πίσω με τη βοήθεια του Θεού. Είδα στον καρδιογράφο τους παλμούς του παιδιού μου σε ευθεία γραμμή. Και εκεί τελείωσα κι εγώ μαζί του και πάγωσαν όλοι οι πόνοι. Τι με νοιάζει που δεν μιλάει καλά; Ο Χρήστος μου αναπνέει πλέον χωρίς αναπνευστήρα, περπατάει χωρίς ναρθηκάκια, τρώει χωρίς τη βοήθειά μου, πηγαίνει μόνος του τουαλέτα και με φωνάζει «μαμάκα» για να με καλοπιάσει και «Νένα» για να με πειράξει. Ο Χρήστος ζει, είναι καλά και κάθε μέρα γίνεται καλύτερα. Και μαζί με τη δική του ζωή υπάρχει και η δική μου. Χωρίς Χρήστο η Νένα είναι απλά ανύπαρκτη«, είχε δηλώσει σε παλαιότερη της συνέντευξη η Νένα Χρονοπούλου!

Δες τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου στο βίντεο, από την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.

[g_youtube v="BYWR13xpwho"]

marymary