ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ποιος έφερε κοντά τον Κωνσταντίνο Αργυρό με την πρώην του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας νεαρός τραγουδιστής φαίνεται ότι «κρύβεται» πίσω από την επανασύνδεση του Κωνσταντίνου Αργυρού και της πρώην του, Κατρίνας Τσάνταλη, οι οποίοι έκαναν τις φήμες να οργιάζουν, καθώς βρέθηκαν στο ίδιο νησί για τις πασχαλινές διακοπές!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι φήμες για επανασύνδεση του τραγουδιστή και της επιχειρηματία, που χώρισαν πριν από περίπου τρία χρόνια, άρχισαν όταν αμφότεροι «ανέβασαν» φωτογραφίες από το ίδιο μέρος, τηνΧάλκη.

collage70.jpg


(Οι φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες για επανασύνδεση)

Αν και κανείς, μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζει αν όντως δίνουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, πίσω από την συνύπαρξη του Κωνσταντίνου και της Κατρίνας βρίσκεται ένας… τραγουδιστής, όπως διαπίστωσε το star.gr ψάχοντας λίγο περισσότερο στα social media!

alex.jpg


(Η αναγγελία της άφιξης του Αλέξανδρου και της Κατρίνας στην Χάλκη)

Ο λόγος για τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Μίρτο, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εμφανίζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia». Την Μεγάλη Τρίτη, ο Αλέξανδρος δημοσίευσε φωτογραφία από την όμορφη Χάλκη, γράφοντας στη λεζάντα ότι μόλις έφτασε στο νησί μαζί με την Κατρίνα Τσάνταλη, με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις και πρόσφατα έκανε κοινή δημόσια εμφάνιση στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Στέλλας Καλλή, ενώ το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής δημοσίευσε ένα κοινό ενσταντανέ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

alex2.jpg


(Ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος μαζί στο νησί)

Λες να έχουμε επανασύνδεση με… διαμεσολάβηση; Θα δείξει!