Λίγο πριν τον τοκετό μιλάει για την απώλεια του πρώτου συζύγου της αλλά και για το μωρό που έρχεται!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν είναι άλλη από την Αλίκη Κατσαβού η οποία όπου να ‘ναι γεννάει και με την φουσκωμένη κοιλίτσα της κάνει έναν απολογισμό της ζωής της, γυρνάει τον χρόνο πίσω αλλά βλέπει και το μέλλον, που ευτυχώς διαγράφεται πολύ όμορφο με τον ερχομό του γιου της.

 

Όταν έχασες το σύζυγό σου, απογοητεύτηκες από τη ζωή;

Ήταν λίγο άδικο, δεν περιμένεις να σου συμβούν τέτοια πράγματα σε τόσο νεαρή ηλικία. Έμεινα χήρα το 2011. Είχα πολύ κόσμο γύρω μου που με στήριξε. Ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να αντέχει και να προχωράει. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, γιατί ήθελα να ολοκληρώσω το έργο που μου άφησε ο σύζυγός μου- μιλώ για τη Θεατρομάθεια. Δεν είχα άρνηση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, αλλά ούτε και αγωνία.Ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Τάκη Χρυσούλη και δεν πίστευα ότι θα μου ξανασυμβεί αυτό. Δύο χρόνια μετά γνώρισα τον Κώστα. Γνωριστήκαμε όταν παίζαμε μαζί στην παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα».

Στην αρχή υπήρχε φιλία μεταξύ μας. Δεν είχα καταλάβει τι συνέβαινε, ένιωθα κάτι, αλλά δεν το είχα χαρτογραφήσει. Σιγά σιγά εξελίχθηκε το ειδύλλιο. Ξέρεις, μπαίνω δύσκολα σε μια ερωτική ιστορία, ακόμα κι αν κάποιος μου αρέσει και γνωρίζω ότι του αρέσω κι εγώ. Υπήρχε το φλερτ για μεγάλο διάστημα.

Μετά, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα.

Ναι, μόλις γίναμε ζευγάρι, αμέσως συγκατοικήσαμε. Αφέθηκα στην περιπέτεια. Έξι μήνες μετά αρχίσαμε τις προσπάθειες για να κάνουμε παιδί. Ο Κώστας κατάλαβε ότι ήθελα παιδί. Εγώ δίσταζα να εξωτερικεύσω την επιθυμία μου, γιατί δεν ήξερα πως θα εξελισσόταν η σχέση μας.

 

Πηγή: people