Σάκης Ρουβάς: Αυτές είναι οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκατομμύρια είναι οι γυναίκες που λατρεύουν τον Σάκη Ρουβά. Είναι ένας από τους λίγους Έλληνες καλλιτέχνες που έχει τόσο μεγάλο και φανατικό κοινό. Έναν “στρατό” από θαυμαστές που τον ακολουθεί πιστά και σταθερά σε όλη αυτή την 25ετη αδιάκοπη πορεία του προς την επιτυχία. Σε αυτό τον πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά έχουν οι “ρουβίτσες”.

Κορίτσια -μικρότερης ή μεγαλύτερης ηλικίας- που τραγουδούν και χορεύουν ασταμάτητα στα live του, αναστατώνονται ακόμα και με την παρουσία του στο χώρο και που κάνουν πανικό στα social media για εκείνον. Δεν είναι τυχαία ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και δεν θα παρουσιάσει τυχαία τα κορυφαία γυναικεία βραβεία της Κύπρου.

Ο Σάκης θα είναι ο οικοδεσπότης των βραβείων “Madame Figaro Κύπρου Γυναίκες της Χρονιάς 2015”. Η εκδήλωση, στην οποία αναμένονται πολλές εκπλήξεις, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Με αφορμή αυτή την ξεχωριστή βραδιά, που θα λάβει χώρα για 11 χρονιά τιμώντας γυναίκες που ξεχώρισαν η καθεμιά στη δική της κατηγορία, φωτογραφήθηκε για το πρώτο γυναικείο περιοδικό του νησιού.
 

Ανάμεσα σε άλλα, ο Σάκης μίλησε και για τις γυναίκες που σημάδεψαν τη δική του ζωή και την πορεία του. Για τις γυναίκες που ο στίχος των τραγουδιών του που τους ταιριάζει απόλυτα είναι το “Σε έχω ερωτευτεί”. Ποιες είναι;

Οι κόρες του

Η μικρή Αναστασία και η Αριάδνη είναι μαζί με τον Αλέξανδρο η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής του Σάκη. Μέχρι να έρθει να προστεθεί στην ομάδα και ο Ρουβάς junior. Τα δύο κορίτσια όμως κλέβουν σίγουρα την μεγαλύτερη προσοχή του μπαμπά!

Η σύντροφός του

Η Κάτια Ζυγούλη είναι η γυναίκα της ζωής του. Βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει σε όλα. Αντίστοιχα κι εκείνος, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί 3 υπέροχα παιδιά και σε λίγες εβδομάδες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους και το τέταρτο (δες εδώφωτογραφίες από κοινές τους εμφανίσεις).

Η μητέρα του

Η Άννα Μαρία Πανάρετου είναι ο άνθρωπος που τον έφερε στον κόσμο αλλά και του έδωσε τα πρώτα καλλιτεχνικά ερεθίσματα. Την είδαμε πρόσφατα στα Mad Music Awards στην Κύπρο όπου του έδωσε το ειδικό βραβείο για τα 25 χρόνια καριέρας (δες εδώ στιγμιότυπα από τη στιγμή της βράβευσης).

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε βέβαια κι ένα ακόμα κορίτσι που υπάρχει στη ζωή και στο σπίτι του και δεν είναι άλλη από την 3,5 ετών Maya. Το ράτσας Cane Corso σκυλάκι στο οποίο ο Σάκης έχει τρομερή αδυναμία!

Tlife