Στα δικαστήρια Ηλιάδη – Γκέντσογλου! – Τι συμβαίνει;;;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ετοιμάζει αγωγές.Τα δημοσιεύματα που τη θέλουν στα χωρίσματα με τον Σάββα Γκέντσογλου κάνουν το γύρο του διαδικτύου και πλέον η υπομονή της εξαντλήθηκε. Για πρώτη φορά η Αγγελική Ηλιάδη σπάει τη σιωπή της δηλώνοντας αποφασισμένη (όπως και ο σύντροφός της Σάββας Γκέντσογλου) να στείλει στα δικαστήρια αυτούς που απειλούν την ευτυχία της.

“Η απόσταση τους χωρίζει”, “εκείνος δεν έχει πάει καθόλου να τη δει στο κέντρο όπου εμφανίζεται”, είναι μερικοί από τους τίτλους που έκαναν έξαλλη την Ηλιάδη και απάντησε με οργισμένο ύφος.

“Αναρωτιέμαι πως τρυπώνετε στα σπίτια μας και βλέπετε τι κάνουμε. Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο προς όφελός σας και επιτέλους σεβαστείτε οικογένειες και παιδιά”, δήλωσε. Παρόλο που όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον τους, τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν -αφού ο Σάββας αγωνίζεται στην Ιταλία- δημιουργούν, όπως και σε κάθε ζευγάρι, προβλήματα, “εκείνοι ξεπερνούν όλα τα εμπόδια”.

Όσο για την είδηση ότι ο Σάββας δεν πήγε καθόλου στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Αγγελική το “YES!” είχε δημοσιεύσει πριν από δυο εβδομάδες φωτογραφία του Σάββα που διασκέδαζε στο Club 22 υπό τους ήχους των τραγουδιών της αγαπημένης του.

Βλέποντας ωστόσο κάποιους να μιλούν με τόση σιγουριά για χωρισμό, η Αγγελική είναι αποφασισμένη να λάβει τα μέτρα της. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι σε ανοικτή γραμμή με τον δικηγόρο της και ετοιμάζει να κυνηγήσει εκείνους που στερούν την ηρεμία από την οικογένειά της, στην αρχή με εξώδικα και μετά με αγωγές.

“Γι' αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και δεν σέβονται υπάρχουν οι νόμοι και τα δικαστήρια”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Πηγή: Περιοδικό YES