Η Νατάσα Καραμανλή με σέξι μπικίνι… στην παραλία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για πολλά χρόνια αποφεύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τις δηλώσεις. Μάταια μέσω «κύκλων» και «συνομιλητών» προσπαθούν να του χρεώσουν «κινήσεις», θέσεις και απόψεις που αφορούν στις πολιτικές εξελίξεις ή στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.

Εκείνος έχει επιλέξει τη σιωπή και δεν μετακινείται από τη στάση αυτή. Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που παραμένει για μεγάλη μερίδα του πολιτικού κόσμου πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα και κάθε κίνηση και εμφάνισή του ερμηνεύεται πολιτικά. Μπορεί από την ημέρα που έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου να έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο δύο-τρεις γραπτές δηλώσεις του και μία δημόσια τοποθέτηση για το δημοψήφισμα του Ιουλίου, όμως, όσο παραμένει τυπικός στην πολιτική του τακτική και συμπεριφορά, τόσο χαλαρός και άνετος εμφανίζεται πια στην προσωπική του ζωή. Δεν αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και επιλέγει να απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή του, όταν οι βουλευτικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν για άλλη μία φορά στην πρώην πρωθυπουργική οικογένεια, με αφορμή το ταξίδι της στην Πάτμο. Το Νησί της Αποκάλυψης δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται καλοκαιρινός προορισμός για την οικογένεια Καραμανλή, αφού όχι μόνο στο παρελθόν το έχουν επισκεφθεί, αλλά και διατηρούν στενούς φιλικούς δεσμούς με κατοίκους του.

Ο Κώστας και η Νατάσα Καραμανλή και τα δύο τους παιδιά, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος, έφτασαν την περασμένη εβδομάδα στο νησί της Πάτμου με το πλοίο της γραμμής και παρέμειναν εκεί για αρκετές ημέρες, παρέα με την οικογένεια του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Βαληνάκη. Ο τελευταίος απέχει πλέον από την κεντρική πολιτική σκηνή έχοντας αφοσιωθεί στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα ως καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών και προέδρου του Κέντρου Αριστείας Jean Monnet του ίδιου ιδρύματος. Χαλαρός, ευδιάθετος και με καλή παρέα, ο Κώστας Καραμανλής πέρασε πολλές ώρες στις παραλίες του νησιού, μένοντας εκεί μαζί με όλη την οικογένεια μέχρι αργά το απόγευμα. Προτιμούσε περιοχές όπου δεν υπήρχε συνωστισμός, όμως δεν δυσανασχετούσε ακόμη και τις ώρες αιχμής, όταν γέμιζε η παραλία με κόσμο, και πολλοί που τον αναγνώριζαν έσπευδαν να του μιλήσουν και να ζητήσουν την άποψή του για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές. Εκείνος, χαμογελαστός πάντα, δεν απέφευγε να απαντήσει, χωρίς να κρύψει και τον προβληματισμό του για πολλά θέματα. Ιδιαίτερα προστατευτικός και με τα δύο του παιδιά, έλεγχε συνεχώς πού βρίσκονταν όσο ήταν στην παραλία και φυσικά δεν παρέλειπε να γευματίζει και να απολαμβάνει τοπικούς μεζέδες στις απογευματινές βόλτες του, συνοδεύοντας τη σύζυγό του, με παρέα το ζεύγος Βαληνάκη.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ

Οσον αφορά τη Νατάσα Καραμανλή, υπήρξε μία από τις πιο καλοντυμένες πρώτες κυρίες της χώρας και εξακολουθεί να υποστηρίζει τον τίτλο αυτό με την κομψότητά της. Στην Πάτμο… κατέπληξε τα πλήθη με την εμφάνισή της στην παραλία. Το «Secret» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις σπάνιες εμφανίσεις της με μαγιό. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού σε μία από τις εξόδους τους στην παραλία, εμφανίστηκε με ένα φούξια εμπριμέ μαγιό, με πιο έντονα χρωματικά τελειώματα και δεσίματα, που κολάκευε την τέλεια σιλουέτα της. Οι λουόμενοι δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν το αψεγάδιαστο κορμί της, με την ίδια να απολαμβάνει τις παραλίες της Πάτμου, αφού με την παρέα της κολυμπούσε για αρκετή ώρα.

Οι οικογένειες Καραμανλή και Βαληνάκη συχνά αποφασίζουν να εκδράμουν μαζί, αφού τον πρώην πρωθυπουργό και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών συνδέει στενή και μακρόχρονη φιλία. Ωστόσο, δεν είναι μόνοι τους. Ο πρώην πρωθυπουργός αυτή τη φορά συνοδεύτηκε και από μεγάλη παρέα, η οποία όμως δεν είχε, κατά κύριο λόγο, άμεση σχέση με την πολιτική.

Οσοι έσπευσαν να μιλήσουν για πολιτική σύναξη στην Πάτμο μάλλον έπεσαν έξω, γιατί οι πληροφορίες ήθελαν τον πρωθυπουργό να απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στο νησί μακριά από πολιτικούς και κομματικούς προβληματισμούς. Μπορεί οι εκλογές να είναι προ των πυλών, ο Κώστας Καραμανλής όμως έχει επιλέξει ποιες θα είναι οι προτεραιότητές του, μένοντας πια στα «ορεινά» της πολιτικής -και της Βουλής, όπου και συνηθίζει να κάθεται στις συνεδριάσεις- και όχι στην πρώτη γραμμή.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

Το νησί όπου ο Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος συνέγραψε το ιερό βιβλίο της Αποκάλυψης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θρησκευτικούς προορισμούς παγκοσμίως και ο Κ. Καραμανλής δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στο Μοναστήρι της Αποκάλυψης. Ο έντονα θρησκευτικός χαρακτήρας της Πάτμου οδήγησε τον πρώην πρωθυπουργό να επισκεφθεί το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη για μια περιήγηση με τους μοναχούς. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τόπους βαθιά συνδεδεμένους με την ορθόδοξη πίστη μας, όπως το Αγιον Ορος, στο οποίο είναι συχνός επισκέπτης, αλλά και το νησί της Τήνου, που κάθε Δεκαπενταύγουστο αποτελεί το ησυχαστήριό του.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Πηγή: parapolitika.gr