Μοίρασαν εγκεφαλικά: Συνατσάκη-Παπαδημητρίου με ντεκολτέ ως τον αφαλό (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εγκεφαλικά μοίρασαν χθες οι παρουσιάστριες του ελληνικού τελικού της Eurovision, Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Και οι δυο τους, στην πρώτη τους εμφάνιση ανέβηκαν στη σκηνή φορώντας ρούχα με ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό. Και χωρίς σουτιέν φυσικά. Η μεν Συνατσάκη φορούσε ένα κοστούμι με ξεκούμπωτο σακάκι και η δε Παπαδημητρίου ένα μακρύ μπλε φόρεμα με σκίσιμο στο ντεκολτέ «φωτιά».

Ολες τις εμφανίσεις των δυο κυριών επιμελήθηκε η εταιρεία BSB, όπου έφτιαξε 8 μοναδικές custom made δημιουργίες ειδικά για εκείνες.

Στη δεύτερη εμφάνιση, η Μαίρη εντυπωσίασε με το κεντημένο crop top με κρόσσια και ασημί μεταλλική μίντι πένσιλ φούστα, ενώ η Nτορέττα με το κεντημένο γιλέκο με χάντρες και χρυσή τη μεταλλιζέ παντελόνα.

Στο χορευτικό με τους Freaky Fortune, οι δυο κυρίες ήταν εντυπωσιακές και σέξι με τα μάξι στράπλες φορέματα με παγιέτες σε χρυσό για την Συνατσάκη και μαύρο για την Ντορέττα.

Στη τελευταία τους εμφάνιση, η Μαίρη φόρεσε ένα λευκό δαντελένιο jumpsuit με σκίσιμο στο πόδι και η Ντορέττα ένα μάξι χρυσό φόρεμα με παγιέτες.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Πηγή: iefimerida