Δείτε πως είναι η ζωή της Ναταλίας Λιονάκη μετά τον μοναχισμό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έσκασε ωσάν βόμβα πριν περίπου τρία χρόνια.

Η απόφασή της καλλονής Ναταλίας Λιονάκη να παρατήσει τα εγκόσμια για τον δρόμο του Θεού προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Η Μητέρα της χρησιμοποίησε όποιο μέσο μπορούσε για να την αποτρέψει. Να την φέρει πίσω απο το μοναστήρι κάπου εκεί στα βουνά της Κρήτης. Και τα κατάφερε. Που βρίσκεται σήμερα η Ναταλία; 

Απο το μοναστήρι στο…Παγκράτι. Σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας κοντά στο κέντρο της Αθήνας ζεί πλεόν η Ναταλία μαζί με την μητέρα της. Η ίδια δε σχεδιάζει να επιστρέψει στα πλατό και στο θέατρο παρά τα δημοσιεύματα και τις «πληροφορίες». Άλλωστε έχει σιχαθεί τους θεατρινισμούς, τα ψεύτικα οράματα και τους στόχους που περνούν μέσα απο κρεβάτια.

Η ίδια κυκλοφορεί απεριποίητη άβαφη, με τα σκούρα καστανά μαλλιά της πιασμένα σε έναν αυτοσχέδιο κότσο στις γειτονιές του Παγκρατίου. Ελάχιστοι αναγνωρίζουν σε αυτή τη σκιά μια από τις ωραιότερες γυναίκες της μικρής και μεγάλης οθόνης. Τις περισσότερες ώρες της περνά στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ο οποίος βρίσκεται κοντά στο πατρικό της όπου λειτουργεί ώς επίτροπος βοηθωντας συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Μπράβο της. Μαγκιάς της!

Πηγή: Nassos blog