Scorpions: «Είμαστε περήφανοι που θα παίξουμε στο Καλλιμάρμαρο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το gossip-tv.gr βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου των Scorpions στο Μέγαρο Μουσικής.

Ντυμένοι στα μαύρα, και με δερμάτινα παντελόνια και jackets οι Klaus Meine και Rudolf Schenker βρέθηκαν για λίγες ώρες στην Αθήνα για την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου. Στην κατάμεστη, από δημοσιογράφους, αίθουσα MC2 τα μέλη των Scorpions εμφανίστηκαν γύρω στη μία το μεσημέρι. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι μας μίλησαν για την μεγάλη συναυλία τους στο Καλλιμάρμαρο στις 16 Ιουλίου μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Ο Klaus Meine τόνισε ότι αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην Αθήνα αυτή η συναυλία που θα πραγματοποιήσουν στις 16 Ιουλίου είναι πολύ σημαντική για εκείνους αφού θα παίξουν σε έναν τόσο μαγικό χώρο με τεράστια ιστορία, το Καλλιμάρμαρο. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έρθουμε στην Αθήνα τον Ιούλιο στο Καλλιμάρμαρο το οποίο είναι ένας σημαντικός χώρος, είναι ένας καλός λόγος αυτός για να πω ότι είναι μια συναυλία που γίνεται μία φορά στη ζωή σου γιατί μπορεί να έχουμε παίξει στην Αθήνα σε σημαντικούς χώρους, όπως ο Λυκαβηττός, αλλά το Καλλιμάρμαρο με την ιστορία που φέρει κάνει αυτή τη συναυλία εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Θα ροκάρουμε στο Καλλιμάρμαρο. Δε θα είναι ένα show αλλά ένα event. Θα μοιραστούμε εκείνο το βράδυ μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Θα είναι ένα πολιτιστικό event και είμαστε πολύ περήφανοι που ερχόμαστε και πάλι εδώ» είπε ο Klaus Meine.

Ο Rudolf Schenker μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την Ελλάδα. Μας είπε ότι ο πατέρας του ήταν λάτρης της φιλοσοφίας, είχε μελετήσει Σωκράτη και Πλάτωνα και του είχε μιλήσει για τη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία. «Όταν περνάγατε πραγματικά δύσκολα στην Ελλάδα είπαμε ότι πρέπει να έρθουμε να δώσουμε συναυλία στη χώρα σας για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και σας στηρίζουμε. Και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και ήταν μαγικό» είπε ο Rudolf. Από την άλλη ο Klaus μας είπε για τη σπουδαιότητα της μουσικής και πως εκείνη καταφέρνει με ένα δικό της τρόπο να ενώνει τους λαούς και τις διαφορετικές κουλτούρες. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Στέφανος Τσιαλής, είπε στους δημοσιογράφους πόσο σημαντικό είναι για την ορχήστρα να παίξει μαζί με ένα τόσο σπουδαίο συγκρότημα. «Θα είναι η πρώτη μας φορά που θα παίξουμε μπροστά σε τόσες χιλιάδες κόσμου» είπε ο κ. Τσιάλης ενώ στην ερώτηση αν θα υπάρξει κάποιο ελληνικό στοιχείο στις διασκευές που έχουν ετοιμάσει απάντησε αρνητικά διευκρινίζοντας ότι οι παρτιτούρες είναι δοσμένες από τους Scorpions και είναι ανάλογες με εκείνες που είχαν παίξει με την Κρατική Ορχήστρα Βερολίνου. Όσο αφορά τη συνύπαρξη αυτή ο Klaus Meine και ο Rudolf Schenker είπαν ότι

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Scorpions

Πηγή: www.gossip-tv.gr