Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Η Νατάσα μου ξανάδωσε ζωή»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έδωσε συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά και για τη Νατάσα Καλογρίδη και τη σχέση τους.

 «Μια υπέροχη σχέση» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και πρόσθεσε στο Πρώτο Θέμα:

«Είμαι αθεράπευτα εγκλωβισμένος στην εφηβεία μου. Οσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο αισθάνομαι εγκλωβισμένος στις ανησυχίες ενός έφηβου. Αλλωστε πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι. Πολλοί εγκαταλείπουν την επαφή με την εφηβεία τους. Από το λεξιλόγιό μου έχω διαγράψει τη λέξη “πλήττω”. Αν η Νατάσα δεν με είχε επιλέξει, δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Μπορείς να είσαι οδηγός σε μια σχέση, αλλά ποτέ να μην πιστέψεις ότι είσαι το αφεντικό».

- Δηλαδή εννοείς ότι ο Ανδρας βαυκαλίζεται με την ιδέα πως είναι από πάνω και η Γυναίκα από κάτω;

«Συμβαίνει να είσαι από κάτω κι όμως εσύ να είσαι το πραγματικό αφεντικό».

Προφανώς εννοεί ότι είναι πλάνη των ανδρών να πιστεύουν πως εκείνοι είναι τα αφεντικά των γυναικών. Μπορεί η Γυναίκα να είναι «από κάτω», αλλά με την έμφυτη πανουργία της γνωρίζει καλά να χειρίζεται τις διαθέσεις του συντρόφου της.

«Χωρίς συμβιβασμούς κάθε αληθινή σχέση έχει πεθάνει οριστικά. Φυσικά εννοώ συμβιβασμούς που δεν τσαλακώνουν και δεν περιφρονούν, ούτε ταπεινώνουν την προσωπικότητα του άλλου».

Η Νατάσα Καλογρίδη είναι η διαφυγή, το ταξίδι, η περιπλάνηση και η «αποπλάνησή» του. Kαι πρόσθεσε:

«Για να καταλάβεις την υποκρισία, σκέψου ότι τα σημεία του σώματος που έχουν ευλογηθεί θεωρούνται άσεμνα. Τα σημεία που χαρίζουν απόλαυση, ηδονή και εξασφαλίζουν τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Αυτά είναι τα άσεμνα, τα απαγορευμένα και ακατάλληλα. Για να σ’ το πω πιο απλά, όταν κάποιος σου λέει “αϊ γ@@@ σου” εσύ πρέπει να τον ευχαριστήσεις για την ευχή του».

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Η Νατάσα μου ξανάδωσε ζωή»

Πηγή: www.gossip-tv.gr