Σκορδά-Αρναούτογλου: Η κόντρα φουντώνει-Μια διαμάχη με παρελθόν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η κόντρα τους κρατάει από παλιά και κανείς από τους δυο δεν λέει να κάνει πίσω.

Η Φαίη Σκορδά έχει πει on air ότι δεν είναι η μεγαλύτερη της συμπάθεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά αναγνωρίζει ότι είναι πολύ καλός στην δουλειά του. Μάλιστα, εκείνος πρόσφατα είχε στείλει ένα βίντεο στο «Πρωινό» από το μέρος που γυρίζεται το Nomads και τότε εκείνη είπε ότι ο Γρηγόρης μπορεί να κάνει μια εκπομπή από το πουθενά, ακόμα και χωρίς σκηνοθέτη, αλλά δεν παρέλειψε να πετάξει την σπόντα της ότι έχει παχύνει.

Αυτό, όμως, δεν αλλάζει την άποψη της για εκείνον.

Είναι γνωστό ότι ούτε ο Γιώργος Λιάγκας έχει την καλύτερη σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού έχουν ανταλλάξει πολλές φορές on air και από τις ραδιοφωνικές τους εκπομπές βαριές κουβέντες.

Η κόντρα με την Φαίη Σκορδά ξεκίνησε όταν  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε πει ότι η παρουσιάστρια δεν αφήνει κανέναν να μιλάει άσχημα για κάποιον άλλο και προτιμάει να το κάνει πίσω από την πλάτη του και αυτό για να κάνει καλές δημόσιες σχέσεις.

Σύμφωνα με το ciao, αυτό είχε ενοχλήσει πολύ την Φαίη Σκορδά και το είχε παραδεχτεί και στην εκπομπή του Θέμη Αναστασιάδη, ενώ μια άλλη φορά στην δική της εκπομπή είχε πετάξει το μικρόφωνο και είχε αποχωρήσει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr