ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ταξιτζής χτύπησε άγρια μια 21χρονη μπροστά στο ΑΝΗΛΙΚΟ παιδί του και την παράτησε αιμόφυρτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καταγγελία χθες, Πέμπτη, γύρω στις 7 το απόγευμα, έλαβε η Αστυνομία, που έσπευσε στην Πύλα της Κύπρου για να διαπιστώσει ότι μια νεαρή γυναίκα κείτονταν αιμόφυρτη και σε τραγική κατάσταση, σε σύμπλεγμα κατοικιών, καθώς είχε χτυπηθεί άσχημα.

Η γυναίκα έφερε κάταγμα ρινικού οστού, εκχυμώσεις και μώλωπες σε όλο της το σώμα, όπως και στο κεφάλι.

Μετά από την έρευνα της αστυνομίας αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης, 31 ετών, είναι οδηγός ταξί και κάτοικος του συμπλέγματος κατοικιών, ενώ είναι και «παλιός γνώριμος» της Δίωξης Ναρκωτικών.

 

Όπως όλα δείχνουν, ο οδηγός ταξί λογομάχησε με την 21χρονη Ελληνίδα φίλη της συντρόφου του, που πήγε στην Κύπρο φιλοξενούμενη του ζευγαριού για να βρει δουλειά. Μετά τη λογομαχία, ο 31χρονος τη χτύπησε άσχημα, με πρωτοφανή αγριότητα, στο πρόσωπο και το σώμα.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού πραγματοποιήθηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του 31χρονου, που έχει με τη σύντροφό του.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας με ασθενοφόρο. Οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα είχε υποστεί κάταγμα ρινικού οστού, εκχυμώσεις και μώλωπες.

Η 21χρονη νοσηλεύεται ενώ ο 31χρονος οδηγός ταξί συνελήφθη.

πηγη: star.gr