Φρικτό δυστύχημα με σχολικό – Δυο 16χρονες νεκρες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φοβερό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στα κατεχόμενα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τ/κ μέσα το δυστύχημα με νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στον δρόμο προς Κερύνεια. 

Δύο μαθήτριες 16 χρόνων του λυκείου Μπουλέντ Ετζεβίτ και ο οδηγός του μικρού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν είναι οι νεκροί του δυστυχήματος που συνέβη το πρωί κοντά σε λατομείο, στο επαρχιακό δρόμο Δικώμου – Κερύνειας.

Ο “υπουργός υγείας”, Φαίζ Σουτσιούογλου, που μετέβη στο νοσοκομείο, δήλωσε ότι τη ζωή τους έχασαν ο οδηγός του μικρού λεωφορείο που συγκρούστηκε μετωπικά και συμπιέστηκε κάτω από φορτηγό και οι δύο μαθήτριες, ηλικίας 16 ετών, που καθόταν στις μπροστινές θέσεις.

Ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Μπουλέντ Ντιζνταρλί ανέφερε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για αίμα για τους τραυματίες. Ο Ντιζνταρλί εξέφρασε μεγάλη λύπη για το δυστύχημα και ευχαρίστησε για τη βοήθεια που φτάνει από άλλα νοσοκομεία στο Ναλμπάντουγλου.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας ενώ στον χώρο έχει σπεύσει σύμφωνα με τα τ/κ μέσα και ο λεγόμενος Υπουργός Υγείας.

Πηγή: sigmalive.com