ΣΟΚ: Αποκεφαλίστηκε σε τροχαίο η Ευτυχία Κλεομένη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ιατροδικαστική εξέταση έγινε και προκαλεί αποτροπιασμό…

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενέργησε την ιατροδικαστική εξέταση επί της σορού της Ευτυχίας Κλεομένη η οποία τόσο άδοξα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με την έκθεση η νεαρή κοπέλα πέθανε μετά από αποκεφαλισμό.

Η Ευτυχία δεν φορούσε το κράνος της σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Αστυνομίας, αλλά το είχε περασμένο στο χέρι της,αυτό σε συνδυασμό με την μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε αλλά και το γεγονός ότι ο 79χρονος της έκοψε τον δρόμο έφεραν το τραγικό αποτέλεσμα…

Η Ευτυχία σκόρπισε τη δυστυχία τόσο στην οικογένεια της όσο και στους φίλους της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό κορίτσι τους δεν είναι πια μαζί τους.

Η μητέρα της Ευτυχίας μέσω των φίλων της εξέφρασε την επιθυμία όλοι όσοι θα παρευρεθούν να αποχαιρετήσουν το παιδί της να φορέσουν άσπρα ρούχα και όχι μαύρα. Άλλωστε είναι πια «Άγγελος» και το χαμόγελο της που τόσο θα λείψει από τους δικούς της θα είναι πάντα εδώ με ένα μαγικό τρόπο να τους φροντίζει και να τους συντροφεύει.

«Επιθυμία της μητέρας της Ευτυχίας Κλεομένη (Eutuxia Kleomeni) είναι στην κηδεία να φορέσουμε άσπρα η τουλάχιστον από πάνω άσπρο, όχι εντελώς στα μαύρα.. Η κηδεία θα είναι αυτή την Τετάρτη 26/4/17 ώρα 11:00 στην εκκλησιά Αγ. Νικολάου στα Πολεμίδια…»

Πηγή: 24h.com.cy