ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΤΗ: “Μου χρέωσαν τη συκωταριά… “βαπορίσια” !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αγαπητό tromaktiko, δυστυχώς -μέρα που είναι- θα ήθελα να αναφέρω -να καταγγείλω καλύτερα- ένα περιστατικό που μου συνέβει στο Super Market Μασούτης.

Με λίγα λόγια για να μη σας κουράζω έγινε το εξής:
Την Μ. Πέμπτη το μεσημέρι πήγα στο S.M. Μασούτης της γειτονιάς όπου μένω στη Θεσσαλονίκη και αγόρασα 1/2 αρνί (στήθος, μπούτι), 1 κεφαλάκι, 1 λαιμό, 1 συκωταριά και 3-4 σκέπες. Στο σύνολο 8,645 κιλά x 5,49 (τιμή κιλού) = 47,47€.
Τα τελευταία 4-5 χρόνια συνήθιζα να τα παίρνω από εκεί, έτσι έκανα και φέτος. Λίγο αργότερα και επιστρέφοντας στο σπίτι με ειδοποίησαν ότι θα έρθουν για την Ανάσταση και άλλοι φίλοι και έτσι γύρισα ξανά στον συγκεκριμένο κρεοπώλη του καταστήματος που είχα ψωνίσει πριν και του ζήτησα ακόμα μια συκωταριά. Μου είπε οτι ηταν αδυνατο να μου δωσει... αλλά ίσως ξέκλεβε μια αν περίμενα μέχρι το τέλος, το Μ. Σαββατο δηλαδη. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατι ζω σε κεντρικό μέρος, τα μαγαζιά δίπλα μου πολλά και γεμάτα αγαθά...δεν φανταστηκα τη συνεχεια.

Το Μ. Σάββατο λοιπόν και πριν ξεκινήσω τη μαγειρική μου πήγα να παρω κ την επιπλέον παραγγελία μου. Όταν πηγα μου είπε οτι ..."ευτυχώς κατάφερε και βρήκε δηλ.ξέκλεψε μια συκωταριά...ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα έπρεπε να την πάρω και ασφαλώς να την πληρώσω μαζί με ένα κεφαλάκι κατσίκι (άλλο 1 κιλο) και να τα πληρωσω όλα στην τιμή του κατσικιού δηλ με 5,99 και όχι 5,49€. Το δευτερο συνολο με τον όλο εκβιασμό βγήκε 1,875 x 5,99=11,23€ αντί για 5,49€ που θα έπρεπε. Θα μου πείτε...καλά μικρή διαφορά (6€ περίπου τώρα) και το κάνεις θέμα? Ίσως να είναι και έτσι και να έχετε δίκιο, ίσως όμως και όχι αν αναλογιστούμε οτι υπάρχουν συνανθρωποί μας που θα κάνουν Πάσχα χωρίς αυτό το 1 κιλό αρνί. Δεν ξέρω αν πρέπει να καταγγείλω τον εν λόγω υπάλληλο του Μασούτη -λυπάμαι πολύ γι αυτόν, ντροπή του- ή ήταν υποχρεωμένος να το κάνει αυτό λόγω πολιτικής του Μασουτη.  Όπως και να 'χει, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια  δεν πρόκειται να ξαναψωνίσουμε από εκεί. Ούτε Πασχαλινά, ούτε κρεατικά, μια πελατο-οικογένεια λιγότερη...

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Αναγνώστρια

πηγη: stroumfaki.gr