Ο Ανδρέας Παχατουρίδης νικητής στην πρώτη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc ο Ανδρέας Παχατουρίδης έχει αέρα νίκης χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα τουλάχιστον επισήμως υποψήφιος. 

Αν και στην πρόθεση ψήφου πρώτος έρχεται ο νυν περιφερειάρχης στα επιμέρους ερωτήματα αναφορικά με τη δεύτερη Κυριακή ο Ανδρέας Παχατουρίδης δείχνει να επικρατεί  των δύο ισχυρότερων αντιπάλων του, του Γιάννη Σγουρού- που ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για τις εκλογές- και της Ρένας Δούρου.

Στην πρόθεση ψήφου για την Ά Κυριακή ο Γιάννης Σγουρός προηγείται και ακολουθούν με διαφορά στήθους, ο νυν δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης και η επίσημη υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου. 

 Αναλυτικά ο Γιάννης Σγουρός έρχεται πρώτος με 19,5% και ακολουθούν Ανδρέας Παχατουρίδης με 17,6%, Ρένα Δούρου 17,0%, Γιάννης Δημαράς 8,8%, Ηλίας Παναγιώταρος 8%,  Θανάσης Παφίλης 6,2%, Νίκος Νικολόπουλος 4,9%, Βασίλης Οικονόμου 2,1%, Άλλον 0,8%, Άκυρο/Λευκό 3%, Δεν έχω αποφασίσει 9,5%, Δεν θα ψηφίσω 2,4%, Δεν απαντώ 0,2%

 Αναφορικά με τον δεύτερο γύρο στο ερώτημα αν είχατε να επιλέξετε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών μεταξύ του κυρίου Σγουρού και της κυρίας Δούρου, ποιον είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε, οι απαντήσεις είναι: Γιάννη Σγουρό 38,9%, Ρένα Δούρου 37,9%, Άκυρο/Λευκό 10,1%, Δεν έχω αποφασίσει 6,2% και Δεν θα ψηφίσω 6,9%. 

 Στο ερώτημα αν είχατε να επιλέξετε μεταξύ του κυρίου Σγουρού και του κυρίου Παχατουρίδη ποιον θα ψηφίζατε, οι απαντήσεις είναι Γιάννη Σγουρό 31,9%, Ανδρέα Παχατουρίδη 46,4%, Άκυρο/Λευκό 8,7%, Δεν έχω αποφασίσει 7,3% και Δεν θα ψηφίσω 5,4%. 

 Τέλος στο ερώτημα μεταξύ του Ανδρέα Παχατουρίδη και της Ρένας Δούρου ποιον θα ψηφίζατε, οι απαντήσεις είναι Ανδρέα Παχατουρίδη 50,2%, Ρένα Δούρου 29,4%, Άκυρο/Λευκό 7,9%, Δεν έχω αποφασίσει 7,3% και δεν θα ψηφίσω 4,9%. 

πηγή: newspost