Ξέσπασμα πανικού της Αρναούτη: «Ζώα. Θα με αποζημιώσετε. Αυτός οδηγούσε»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά τα καρφιά και τις σπόντες η Μίνα Αρναούτη μιλά για πρώτη φορά έτσι και δείχνει το αληθινό της πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που δεν το λές και ποιοτικό ε; Μια αντίδραση που δείχνει ολοφάνερα πώς έχει πανικοβληθεί με όσα έρχονται στο φώς απο ειδικούς και επιστήμονες.

 
Μια λέξη μόνο. Πανικός. Λές και κάποιος της είπε ότι δεν θα αποζημιωθεί απο την ασφαλιστική εταιρεία. Μίνα. Η εταιρεία οφείλει να το κάνει απο το νόμο. Μόνο που μπερδεύεις τα πράγματα. Είναι άλλο οι αστικές αποζημιώσεις και άλλο οι ποινικές ευθύνες.
 
Είναι δυο διαφορετικοί πόλοι αυτης της ιστορίας. Και κάτσε λίγο. Κάνε υπομονή. Ακόμη και η ασφαλιστική θα πρέπει να γνωρίζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης για να σε αποζημιώσει. Αν δηλαδή φορούσες ζώνη ή όχι, άν ανιχνεύτηκε και σε σένα αλκοολ στο αίμα και πολλά ακόμη στοιχεία.
 
Κι επειδή οφείλουμε να γράψουμε τα όσα λέει μιας και το κάθε νόμισμα έχει δυο πλευρές η Μίνα Αρναούτη απαντά στους πραγματογνώμες, στους δημοσιογράφους και στην οικογένεια Παντελίδη.
 
Τους ακυρώνει όλους και με ένα κείμενο που σίγουρα στο μέλλον θα μετανιώσει, γράφει:
 
"Η υπομονή έχει και όρια. Πληρώνεται δικούς σας και σας λένε αυτό που θέλετε να πουν. Απλά τα πράγματα. Και λίγα σας λεω. δεν θα καταφέρετε τίποτα, ο δημοσιογράφος ξέρει απλά ότι πουλάει το θεμα και ζει από αυτό ένα χρόνο τώρα. Άλλωστε το λέει παντού. Πουλάει. Αντί να βγω να φωνάζω εγώ έχετε στόμα  και μιλάτε. Ζώα. Ένα χρόνο τώρα ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε. Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς"
 
Πηγή: nassosblog