Κρήτη: Εξαφάνιση θρίλερ για την 16χρονη μαθήτρια – Τα τρία στοιχεία που προβληματίζουν τις αρχές (ΦΩΤΟ)!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι ανέφεραν οι φίλες που είχαν βγει βόλτα με την 16χρονη πριν χαθούν τα ίχνη της. Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξε και η περίεργη διαγραφή του προφίλ της, στο facebook...

Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιούνται στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό 16χρονης, η οποία αγνοείται από χθες το βράδυ. Οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν κλιμάκια της ΕΜΑΚ, με ειδικό σκύλο για περιπτώσεις εντοπισμού, της Πυροσβεστικής Υπηρείας, της ΕΛΑΣ και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Αμαρίου, εστιάζονται στην περιοχή Κουρούτες.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε πάει βόλτα με φίλες της, έφυγε από την παρέα της αργά το απόγευμα και ενώ οι φίλες της επέστρεψαν στα σπίτια τους, η ίδια εξαφανίστηκε. Πρόκειται για 16χρονη, η οποία μένει μόνιμα στην Αγγλία και τις τελευταίες ημέρες είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στο Αμάρι, τόπο καταγωγής της μητέρας της.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρίου, Παντελής Μουρτζανός, η ευρύτερη περιοχή δεν κρύβει κινδύνους, γι' αυτό υπάρχει η αισιοδοξία η νεαρή να έχει χάσει τον προσανατολισμό της, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε να δει ένα κοπάδι με πρόβατα, καθώς η βόλτα που έκαναν με τις φίλες της ήταν σε αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς να έχουν βρεθεί ίχνη της κοπέλας, ενώ σχετικές ανακοινώσεις γνωστοποιούν πως όταν χάθηκε φορούσε κοντό λευκό παντελόνι και μπλε μπλούζα.

Δείτε το σημείο που εστιάζονται οι έρευνες, στις επόμενες φωτογραφίες...

ΦΩΤΟ από cretapost.gr

ΦΩΤΟ από cretapost.gr

Τα στοιχεία που προβληματίζουν τις αρχές

Τα στοιχεία αυτά είναι τρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία φωτογραφία που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η 16χρονη Κλαρίσα ήταν από τις διακοπές που έκανε στον Άγιο Νικόλαο. Ωστόσο, πριν τρεις ημέρες το προφίλ της στο facebook διαγράφηκε!

Το δεύτερο στοιχείο είναι το εξής: Οι γονείς της έκαναν ένα δώρο στην 16χρονη λίγο πριν φύγει για διακοπές στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Η 16χρονη στην χθεσινή της βόλτα στο χωράφι δεν είχε μαζί της το κινητό.

Τέλος, το τρίτο στοιχείο είναι ότι η 16χρονη όταν εξαφανίστηκε δεν είχε μαζί της το παραμικρό καθώς ακόμα και το μικρό τσαντάκι που κρατούσε που είχε μέσα τα γυαλιά της, το άφησε στην αδερφή της! Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, η 16χρονη γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Η μαθήτρια που εξαφανίστηκε

cretapost