Γλύφα: Το τραγικό τέλος για τον Βασίλη…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Βασίλης έφυγε την Δευτέρα το πρωΐ από το σπίτι του στην Γλύφα προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο δρόμος του σκοτεινός και γεμάτος ψευδαισθήσεις. Βρέθηκε στη Γαστούνη, σε κάποιο παλιό κτίριο. Είχε εξασφαλίσει για πολλοστή φορά τη δόση του, μόνο που αυτή έμελε να είναι και η τελευταία.

«Έμπλεξε το παιδάκι… Δεν είχε και τη μάνα του να το προσέχει. Ο πατέρας όλη μέρα λείπει. Φεύγει ο άνθρωπος το πρωί , πάει στο κοπάδι του και γυρνάει το βράδυ. Η οικογένεια από τις πιο ήσυχες του χωριού. Ποτέ δεν έχουν δώσει αφορμή για κάτι», μας λέει γείτονας της τραγικής οικογένειας που σήμερα αποχαιρετά τον ένα της γιό.

Ο πατέρας κτηνοτρόφος, ο ένας  γιός ο Νίκος, (31ετών) τον βοηθά και ο άλλος ο Αντώνης (36 ετών) εργάζεται σε κατάστημα στο Βαρθολομιό όπου διαμένει με την γιαγιά του. Οι γονείς των παιδιών χωρισμένοι εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια. Τραγική φιγούρα ο πατέρας. Οι άλλοι δύο γιοί στο πλευρό του προσπαθούν να τον παρηγορήσουν. Βαρύς ο πόνος για όλους και για το χωριό που αγαπούσε τον Βασίλη.

 

Ο Βασίλης Γ. βρέθηκε προχθές το απόγευμα, τυχαία από ζευγάρι, νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στο κέντρο της Γαστούνης. Δίπλα του βρέθηκαν οι σύριγγες, με την μοιραία δόση...

Ο άτυχος 34χρονος είχε πέσει στο δάπεδο με το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να προκληθεί τραύμα στο κεφάλι και να γεμίσει αίματα το σημείο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.  Στο σημείο έφτασαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν  την εγκληματική ενέργεια.

Ο 34χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την Δευτέρα το πρωί, οπότε και έφυγε από το σπίτι του.

Πηγή: Tromaktiko