«Κλείδωσε» – Σε ποια εκπομπή θα μιλήσει η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχουμε γράψει πολλές φορές στο blog για την Αθηνά Παντελίδη και τις δύσκολες στιγμές που περνάει από τον απροσδόκητο χαμό του παιδιού της.

Η πραγματικά πολύ ταλαιπωρημένη μητέρα αν και αρχικά είχε αποφασίσει να μην μιλήσει πουθενά για όσα δυσάρεστα συνέβησαν φαίνεται πως τα τελευταία 24ωρα έχει αλλάξει γνώμη…

Έχει βέβαια δεχθεί απίστευτο pressing από διάφορα μέσα ενημέρωσης ωστόσο φαίνεται ότι καταλήγει στο να δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.

Η προσέγγιση έχει γίνει εδώ και καιρό και παρότι αρχικά η κυρία Παντελίδη ήταν αρνητική φαίνεται τώρα πως θέλει να βγει και να μιλήσει για τον χαμό του παιδιού της.

Το ένα σενάριο είναι να κάνει φέτος φινάλε με την Αθηνά Παντελίδη το «Τατιάνα live» ωστόσο το πιθανότερο σενάριο θέλει την μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή να ανοίγει την εκπομπή της Τατιάνας την επόμενη σεζόν μιας και μέχρι τότε είναι βέβαιο πως θα έχει αποκρυσταλλωθεί η εικόνα για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει επαφή μεταξύ της δημοσιογράφου και της Αθηνάς Παντελίδη και ότι είναι να γίνει θα γίνει χωρίς καμία πίεση και κανένα άγχος.

nassosblog