ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ: Θρίλερ στο Άργος από την περίεργη εξαφάνιση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι είπαν στην εκπομπή μάρτυρες που είδαν τον αγνοούμενο Χρήστο Καριοφύλλα την ημέρα της εξαφάνισης;
 
 

Η τραγική μητέρα του Χρήστου, Βασιλική Καριοφύλλα, περιγράφει στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ» τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν εξαφανίστηκε ο γιος της. Ο Χρήστος Καριοφύλλας το διάστημα εκείνο φαινόταν ιδιαίτερα ανήσυχος και δυσκολευόταν να αναπνεύσει από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Τελευταία φορά τον θυμάται να κάθεται βράδυ στην αυλή του σπιτιού τους. Την επομένη, την Πρωτομαγιά του 2015, ξύπνησε μαζί με το εγγόνι της. Ο Χρήστος έλειπε. Σκέφτηκε πως θα πήγε να δει κάποιους φίλους και θα επέστρεφε. Οι ώρες περνούσαν κι εκείνος άφαντος. Άρχισε να τηλεφωνεί δεξιά κι αριστερά για κάποιο νέο του. Εθελοντές διασώστες και εκπαιδευμένα σκυλιά χτένισαν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή χωρίς αποτέλεσμα. Λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Από τότε δεν έχει σταματήσει να ψάχνει για να μάθει τι συνέβη στο παιδί της. Αυτό που την κρατάει ζωντανή, είναι το δεκαπεντάχρονο εγγόνι της. «Αυτό το αγγελούδι ο γιος του Χρήστου, μου δίνει δύναμη. Φοβάμαι ότι το παιδί μου δεν ζει, αλλά ελπίζω» είπε χαρακτηριστικά. «Θέλω κάποιος να μιλήσει, να ανοίξουν επιτέλους τα στόματα» κατέληξε.

 

«Φίλε θα με σκοτώσουν…»

Μάρτυρας που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μετέφερε στο «Τούνελ» μια σημαντική πληροφορία. Ο ίδιος συνάντησε το Χρήστο λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί. Όπως είπε, του ζήτησε χρήματα και του εκμυστηρεύτηκε πως κάποιοι που δεν κατονόμασε, απειλούσαν να τον σκοτώσουν. Φαινόταν ιδιαίτερα αναστατωμένος.

Την ημέρα της εξαφάνισης, ιδιοκτήτρια περιπτέρου της περιοχής, είδε τον Χρήστο γύρω στις έξι το πρωί. Όπως είπε στο «Τούνελ», ήθελε να αγοράσει εισιτήριο για την Αθήνα. Ήταν μόνος του και φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένος. Άλλος μάρτυρας τον είδε να περνάει μπροστά από το μαγαζί του με το ποδήλατο του. Στάθηκε για λίγο και του είπε πως πήγαινε σε ένα κοντινό χωριό στο Κεφαλάρι. Ο μάρτυρας δεν είναι σίγουρος αν τον είδε τη μέρα της Πρωτομαγιάς ή την προηγούμενη.

Πηγή: anikolouli.gr