Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Διαβάστε αναλυτικά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολύ σοβαρή επιδείνωση θα παρουσίαση ο καιρός από αύριο το πρωί στην χώρα μας με πολύ ισχυρές βροχές καταιγίδες με συνοδεία από τοπικές χαλαζοπτώσεις και έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα. 

Αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις πρωινές ώρες αύριο μετά της 9:00-10:00 το πρωί αρχικά στα νησιά του Ιονίου πλην της Κέρκυρας - Παξοί.

Στην συνέχεια  μετά της 11-12 το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο.Από τις μεσημεριανές ώρες και όσο θα βαδίζουμε στις πρώτες απογευματινές ώρες 16:00-18:00 θα υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση στα νησιά του Ιονίου και την Πελοπόννησο με πολύ ισχυρές καταιγίδες-χαλαζοπτώσεις και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Στις παράκτιες περιοχές του Νομού Ηλείας Μεσσηνίας Σποράδων δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και υδροστρόβιλοι και στην στεριά ανεμοστρόβιλοι.Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα υπερχειλίσεις ποταμών.Το τονίζω δώστε τεράστια ΠΡΟΣΟΧΗ μετά από τις μεσημεριανές ώρες και έως τα ξημερώματα της Κυριακής από του Σαββάτου 16:00-05:00 της Κυριακής στους παρακάτω Νομούς και πόλεις και την ευρύτερη περιοχή αυτών:

N.Ηλείας:Πύργος-Ζαχάρω-Αρχαία Ολυμπία-Ανδρίτσαινα-Κρέστενα-Κακόβατος-Νεοχώρι-Θολό-Αμαλιάδα-Γαστούνι-Κυλλήνη-Βάρδα-