ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ: Τι έδειξε το δείγμα DNA του “δράκου” του Αμαρουσίου;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κρατείται και ανακρίνεται πλέον ο “δράκος” του Αμαρουσίου, προκειμένου να διαπιστωθεί...

εάν έχει σχέση με το ειδεχθές έγκλημα της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη και κακοποιημένη σε εγκαταλελειμμένο υπόγειο Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών πιστεύουν πως ο 30χρονος έχει σχέση με το ειδεχθές έγκλημα της Αγραφιώτου, καθώς και η πρακτική που ακολούθησε στις επιθέσεις φαίνεται να είναι η ίδια. Δηλαδή, προσπαθούσε να ρίξει στο έδαφος τα θύματα του, και να τα θωπεύσει. Εάν μέχρι το απόγευμα και τις πρώτες βραδινές ώρες σήμερα ο 30χρονος δεν “σπάσει” και δεν δώσει στοιχεία για το ειδεχθές έγκλημα, τότε θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για την έρευνα λένε έμπειροι αστυνομικοί. Ωστόσο, η ταυτοποιηση των δειγμάτων DNA και δακτυλικών αποτυπωμάτων του 30χρονου με την Ελευθερία Αγραφιώτου είναι αρνητική.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την έρευνα για το άγριο έγκλημα, ζήτησαν άμεσα την εξέταση από τους ίδιους του 30χρονου που διέπραξε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον έξι βίαιες επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων γυναικών, τις περισσότερες σε υπόγειες διαβάσεις κοντά σε Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι. Άλλωστε στο σπίτι του βρέθηκε ένα βιβλίο το οποίο είχε αγοράσει από τηλεπωλήσεις με τίτλο: “...οι γυναίκες στο στόχαστρο” το οποίο στρέφεται εναντίον του Φεμινιστικού Κινήματος.

Ωστόσο και παρά το γεγονός πως ο 30χρονος αρνείται και μάλιστα με έντονο τρόπο την εμπλοκή του στο ειδεχθές έγκλημα, οι αστυνομικοί λόγω του ότι οι περισσότερες επιθέσεις που πραγματοποιούσε σε ανυποψίαστες γυναίκες είναι κοντά στο Σούπερ Μάρκετ που βρέθηκε νεκρή η άτυχη Ελευθερία Αγραφιώτου τον πιέζουν, προκειμένου να εξαντλήσουν κάθε ενδεχόμενο.

Στο μεταξύ και σε ό,τι αφορά στις επιθέσεις που πραγματοποιούσε και παρά το γεγονός πως προσπάθησε να εμφανιστεί στους Αστυνομικούς και τον Εισαγγελέα ως άτομο με ψυχικές διαταραχές, διαπιστώνεται πως όλες τις επιθέσεις τις πραγματοποιούσε με καθαρό μυαλό και γνωρίζοντας απόλυτα το τι έκανε.

Μάλιστα προέβαλε ως αιτία των επιθέσεων μια Ρουμάνα ιερόδουλη με την οποία διατηρούσε μόνιμη ερωτική σχέση και η ίδια, αφού πρώτα του “έφαγε” χρήματα στην συνέχεια τον εγκατέλειψε και διέφυγε στην Αλβανία με Αλβανό μαστροπό: “...με πλήγωσε αυτό το γεγονός και έκανα τις επιθέσεις για να εκδικηθώ στο πρόσωπο αυτών των γυναικών, την άπιστη που με εγκατέλειψε”, λέει χαρακτηριστικά στην απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το προτελευταίο θύμα του “δράκου” ήταν γυναίκα στρατιωτικός η οποία φορούσε την στολή της και πήγαινε στην Υπηρεσία της.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο 30χρονος υπάλληλος περιπτέρου στην περιοχή χρησιμοποιούσε βια εναντίων των θυμάτων του ενώ παράλληλα είχε μαζί του και μια πλατιά μονωτική ταινία για να τους κλείνει το στόμα.