Αποκάλυψη: Τι έκανε ο τυχερός στο Τζόκερ και κέρδισε 10.000.000 ευρώ;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτή κι αν είναι τύχη! Ο άνθρωπος που "έπιασε" και τους έξι τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ όχι μόνο πήρε τα 9,8 εκατ. ευρώ αλλά κέρδισε και άλλα 19 πεντάρια, εκτοξεύοντας τα κέρδη του (προ φόρων) στα σχεδόν 10,4 εκατομμύρια ευρώ!
Ο υπερτυχερός του Τζόκερ παραμένει... άφαντος και το μόνο που είναι γνωστό για την ώρα είναι πως έριξε το τυχερό δελτίο σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Νέο Ψυχικό. Έπαιξε 20 στήλες και κέρδισαν όλες! Μια τους 5+1 τυχερούς αριθμούς και άλλες 19 με πέντε τυχερούς αριθμούς, η κάθε μια από τις οποίες κερδίζει 25.757€!

Όπως λέει  η Έφη Ριζάκη, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ όπου παίχτηκε το "χρυσό" δελτίο, ο υπερτυχερός εκτός από τα 9,8 εκατομμύρια που κλήρωσε το χθεσινό τζακποτ κέρδισε και τα 19 από τα συνολικά 25 τυχερά 5αρια της διαλογής, ανεβάζοντας τα κέρδη του στα 10,4 εκατομμύρια ευρώ.

Το τυχερό πρακτορείοΤο τυχερό πρακτορείο
Μέχρι στιγμής ο άνθρωπος που τίναξε τη μπάνκα στον αέρα δεν έχει εμφανιστεί, ενώ από το πρωί στο "γούρικο" πρακτορείο σπεύδει κόσμος προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του.

"Από νωρίς έρχεται κόσμος και παίζει στο πρακτορείο, μας έχουν πάρει τηλέφωνο και από αλλού για να έρθουν εδώ να παίξουν", προσθέτει η κα Ριζάκη, η οποία εύχεται τα κέρδη του νικητή να πάνε σε καλό σκοπό.

Σε καλή μεριά του ανθρώπου!

Ο εκ των ιδιοκτητών του πρακτορείουΟ εκ των ιδιοκτητών του πρακτορείου
Τα υπόλοιπα δελτία που επίσης κερδίζουν παίχτηκαν σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Παιανία, Ζωγράφου, Γλυκά Νερά, Ζάκυνθο, Περιστέρι και Τρίκαλα! Από τα δελτία που κερδίζουν μόλις σε ένα οι τυχεροί αριθμοί επιλέχθηκαν με τυχαία επιλογή, σε πέντε οι τυχεροί είχαν απλή συμμετοχή, ένα ήταν από τα λεγόμενα έτοιμα δελτία κι ένα με πλήρες σύστημα.

Οι τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 27, 35, 41 Τζόκερ: 8