Τρελή γκάφα με το ακέφαλο πτώμα στη Θεσπρωτία: Τι μακάβριο έκαναν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι γκάφα έκαναν με το ακέφαλο πτώμα στην Θεσπρωτία;

Χαμός έχει γίνει με την υπόθεση του ακέφαλου πτώματος στη Θεσπρωτία.

Η υπόθεση του ακέφαλου πτώματος στην Ποταμιά της Θεσπρωτίας, όπως ήταν λογικό, απασχόλησε εκτενώς τα αλβανικά ΜΜΕ, καθώς ο άτυχος νεαρός που εντοπίστηκε νεκρός ήταν αλβανικής καταγωγής.

Μάλιστα, ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας «ταυτοποίησαν» το θύμα ως τον 26χρονο Μπλεντάρ Τερπολάρι, ενώ δημοσίευσαν και φωτογραφίες του από το προφίλ του στο Facebook.

Ο συγκεκριμένος άντρας, όμως, στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στα αλβανικά ΜΜΕ ζει και βασιλεύει, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε δηλώσεις του. Μένει στα Τίρανα και δεν έχει καμία σχέση με τη φρικιαστική υπόθεση.

Το υποτιθέμενο θύμα-ακέφαλο πτώμα στη Θεσπρωτία:

Μάλιστα, ο ίδιος απέστειλε και μια πρόσφατη φωτογραφία του για να αποδείξει ότι είναι… ζωντανός. Δηλώνει πάντως εξοργισμένος από την παραπληροφόρηση και προειδοποιηθεί πως θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση.

Το ζωντανό… ακέφαλο πτώμα στη Θεσπρωτία:

Σημειώνεται πως οι φωτογραφίες του θύματος που είδαν το φως της δημοσιότητας στα ελληνικά ΜΜΕ είναι διαφορετικές από εκείνες που κυκλοφόρησαν στις αλβανικές ιστοσελίδες. Πάντως, το όνομα που μεταδίδεται είναι το «Μπλεντάρ Τερπολάρ».

Το χρονικό του εγκλήματος

Το ακέφαλο πτώμα ενός άνδρα αντίκρισε στις 7 το πρωί της Δευτέρας 9/5 ο 43χρονος ιδιοκτήτης στάβλου, σε απομονωμένη περιοχή στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κεφάλι το οποίο είχε αποκοπεί με βίαιο τρόπο με αιχμηρό αντικείμενο, δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Εκτιμάται ότι το θύμα είναι αλβανός υπήκοος, ηλικίας 26 ετών, που εργαζόταν ως τσοπάνης στον στάβλο όπου και βρέθηκε νεκρός. Ο νεαρός είχε φτάσει στην περιοχή πριν από δύο μήνες και ζήτησε να δουλέψει.