Συγκλονίζει ο θάνατος του Μπάμπη Νικόλα – Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του (Φωτό)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα λόγια της μάνας και του πατέρα του συγκλονίζουν - Ο 19χρονος Μπάμπης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Ρόδου...

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από καρδιάς, βρήκαν το κουράγιο να απευθύνουν σε γιατρούς, νοσηλευτές και σε όσους προσευχήθηκαν για το παιδί τους, οι γονείς του αδικοχαμένου Χαράλαμπου Νικόλα, του 19χρονου νεαρού που έχασε τη ζωή του μετά από ένα μήνα νοσηλείας και σκληρής μάχης που έδωσε στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου της Ρόδου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μπάμπη Νικόλα, του παιδιού με το χαμόγελο που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, στους φίλους και τις παρέες του, ξεκίνησε πριν από έναν περίπου μήνα, όταν σε μια από τις πιο αιματοβαμμένες διασταυρώσεις του νησιού (Δενδρινού και Γρηγορίου του Ε) το μηχανάκι που οδηγούσε παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που παραβίασε το Stop.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr


 

Η μητέρα του, Ειρήνη Ρεπανά και ο πατέρας του Παναγιώτης Νικόλας, οι άνθρωποι που είδαν το παιδί τους να αργοσβήνει για 30 ολόκληρες μέρες παλεύοντας να κρατηθεί στη ζωή, βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν. Nα ευχαριστήσουν όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο παιδί τους και στους ίδιους. Από γιατρούς, νοσηλευτές, προσωπικό, συγγενείς, φίλους και αγνώστους που ρώτησαν, έμαθαν, δάκρυσαν, συγκινήθηκαν και προσευχήθηκαν για τον Μπάμπη.

Κατά δεύτερον, να στείλουν το μήνυμα ότι οι άνθρωποι που στελεχώνουν το νοσοκομείο της Ρόδου είναι ήρωες που παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για όλους.

Οι γονείς του 19χρονου που «έφυγε» για πάντα στη γειτονιά των αγγέλων, νοιώθουν υποχρεωμένοι σε χιλιάδες ανθρώπους. Γιατί χιλιάδες ήταν εκείνοι που βρέθηκαν «κοντά» τους όλες αυτές τις μέρες, που τους συμπαραστάθηκαν, που πόνεσαν, δάκρυσαν και έκλαψαν, για τον Μπάμπη, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο Τους ανθρώπους εκείνους που από την πρώτη στιγμή παρέλαβαν το παιδί μου από το τροχαίο. Το είχε παραλάβει ο κύριος Στέργος Στάγκας ο νευροχειρούργος που έτυχε να είναι στην εφημερία του. Ο ίδιος επειδή είδε ότι είναι ένα πολύ μικρό παιδί, κατάφερε μέσα σε ένα δίωρο να τον βάλει στο χειρουργείο, που είναι πολύ σημαντικό. Έκανε μέσα στο χειρουργείο υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσει στη ζωή. Βγήκε από κει και οι φλέβες του στα χέρια και στο πρόσωπο ήταν πεταμένες»

Πηγή: rodiaki.gr