Οι βίζιτες του παιδοκτόνου, ο κορυφαίος κομμωτής και τα 200 ευρώ για τις… υπηρεσίες του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Έχω κάνει έρωτα με πολλούς επώνυμους της σόου μπιζ και του χώρου της μόδας. Κοιμήθηκα με δύο μόδιστρους και έναν γνωστό κομμωτή. Τους αναγνώρισα μετά όταν τους είδα στα κανάλια. Μου έδιναν πολύ καλά λεφτά. Είχα πάρει 100-200 ευρώ την κάθε φορά από αυτούς», ισχυρίστηκε αφήνοντας εμβρόντητους τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ισχυρισμοί που φαίνεται να επιβεβαιώνονται σε ένα βαθμό, με τα στοιχεία της υπερβολής που προσέθεσε ο δράστης.

Αυτά πάνω κάτω είναι γνωστά. Και έχουν γραφτεί απο sites και εφημερίδες. Αυτά που δεν είναι γνωστά ωστόσο, είναι πως ο κατηγορούμενος αναμένεται στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας των ανακριτικών αρχών να προσέλθει για συμπληρωματική κατάθεση.

Κι αυτό διότι η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του σε εμπορία οργάνων ή ακόμη και σε κύκλωμα παιδεραστίας ενδεχομένως ν΄  ακουμπα πολύ αναγνωρίσιμα πρόσωπα της εγχώριας Showbiz.

Όλο το παιχνίδι τώρα είναι στις καταθέσεις. Αν ο κατηγορούμενος ονομάσει τους παρτενέρ του ή εκείνους που του κανόνιζαν τα ραντεβού, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κληθούν από τους ανακριτές.

Η όποια κλήση για κατάθεση δεν θ΄ αφορά στις προσωπικές-επι πληρωμή-στιγμές τους αλλά σε τυχόν πληροφορίες που είτε έχουν ακούσει από τον πατέρα τέρας κατά την διάρκεια της παρέας ή ακόμη και κατα την διάρκεια της επαφής.

Πηγή: nassosblog