Αρχαία Ολυμπία: Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την εμπλοκή δύο συλληφθέντων για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της Αρχαίας Ολυμπίας και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις ληστειών ερευνούν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει.

Ειδικότερα, ύστερα από επιχείρηση, συνελήφθησαν στη Γλυφάδα και στο Κερατσίνι Αττικής, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πύργου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 40 ετών, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος στη ληστεία που είχε γίνει στις 27 Ιουνίου σε κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία. Τότε οι δράστες, μαζί με τρεις άλλους συνεργούς τους, είχαν αφαιρέσει, υπό την απειλή οπλισμού, κοσμήματα συνολικής αξίας 112.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 31 και 30 ετών και έναν 47χρονο Έλληνα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν δύο όπλα, φυσίγγια κ.ά., ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του 34χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στην Αττική.

Πηγή: newsbomb.gr